Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yaşlı adam koronaya yenildi

Vefat 25.04.2020 - 14:19, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2692+ kez okundu.
 

Yaşlı adam koronaya yenildi

İzmit Yenişehir Mahallesi’nde ikamet eden 86 yaşındaki İzzet Abdiş, yakalandığı koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

İzmit Yenişehir Mahallesi’nde ikamet eden 86 yaşındaki İzzet Abdiş, yakalandığı koronavirüs  nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre İzmit Yenişehir Mahallesi Yılmaz Sokak adresinde ikamet eden işçi emeklisi İzzet Abdiş (86), 15 Nisan 2020 günü rahatsızlanınca Kocaeli Devlet Hastanesine götürüldü. Burada yapılan Covid-19 testi pozitif çıkınca özel bir hastaneye, daha sonra ise Pandemi Hastanesi ilan edilen İzmit Seka Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. İzzet Abdiş yaklaşık 10 gündür tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. İzmit’te bulunan bir oto servisinde mekanik formen olarak çalışan Süleyman Abdiş ile birlikte 3 çocuk babası olan İzzet Abdiş’in cenazesi Kent Mezarlığında toprağa verildi.
İzmit Yenişehir Mahallesi’nde ikamet eden 86 yaşındaki İzzet Abdiş, yakalandığı koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

İzmit Yenişehir Mahallesi’nde ikamet eden 86 yaşındaki İzzet Abdiş, yakalandığı koronavirüs  nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre İzmit Yenişehir Mahallesi Yılmaz Sokak adresinde ikamet eden işçi emeklisi İzzet Abdiş (86), 15 Nisan 2020 günü rahatsızlanınca Kocaeli Devlet Hastanesine götürüldü. Burada yapılan Covid-19 testi pozitif çıkınca özel bir hastaneye, daha sonra ise Pandemi Hastanesi ilan edilen İzmit Seka Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. İzzet Abdiş yaklaşık 10 gündür tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. İzmit’te bulunan bir oto servisinde mekanik formen olarak çalışan Süleyman Abdiş ile birlikte 3 çocuk babası olan İzzet Abdiş’in cenazesi Kent Mezarlığında toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.