Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yaşlı çifti Covid aşısı vurulmaya, İzmit Belediyesi ulaştırdı

YAŞAM 01.03.2021 - 17:14, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1545+ kez okundu.
 

Yaşlı çifti Covid aşısı vurulmaya, İzmit Belediyesi ulaştırdı

Koronavirüs salgınına karşı ilk günden beri çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren İzmit Belediyesi, Covid-19 aşısı olmak isteyen vatandaşlara da yardımcı olmayı sürdürüyor.

Koronavirüs salgınına karşı ilk günden beri çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren İzmit Belediyesi, Covid-19 aşısı olmak isteyen vatandaşlara da yardımcı olmayı sürdürüyor İzmit 28 Haziran Mahallesinde ikamet eden 84 ve 76 yaşlarındaki yaşlı çift, İzmit Belediyesi ile irtibata geçerek Covid-19 aşısı olmak için hastaneye götürülmeleri konusunda yardım talebinde bulundu. Adres bilgilerini alan İzmit Belediyesi ekipleri, çifti evlerinden alarak aşılarını olmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi’ne götürdü. Aşı sırasında çiftin yanından ayrılmayan ekipler, hastanedeki işlemleri biten çifti yeniden evlerine kadar bıraktı. HEMEN ERTESİ GÜN YARIMCI OLDULAR Aldıkları hizmet karşısında bir hayli mutlu olan yaşlı çift, “Aşımızı olmak için İzmit Belediyesini aradık, hemen ertesi gün kapımıza kadar gelip bize yardımcı oldular. Aşımızı olduktan sonra tekrar eve kadar bıraktılar. Başta Belediye Başkanı Fatma Hanım olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ederiz.” dedi.
Koronavirüs salgınına karşı ilk günden beri çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren İzmit Belediyesi, Covid-19 aşısı olmak isteyen vatandaşlara da yardımcı olmayı sürdürüyor.

Koronavirüs salgınına karşı ilk günden beri çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren İzmit Belediyesi, Covid-19 aşısı olmak isteyen vatandaşlara da yardımcı olmayı sürdürüyor

İzmit 28 Haziran Mahallesinde ikamet eden 84 ve 76 yaşlarındaki yaşlı çift, İzmit Belediyesi ile irtibata geçerek Covid-19 aşısı olmak için hastaneye götürülmeleri konusunda yardım talebinde bulundu. Adres bilgilerini alan İzmit Belediyesi ekipleri, çifti evlerinden alarak aşılarını olmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi’ne götürdü. Aşı sırasında çiftin yanından ayrılmayan ekipler, hastanedeki işlemleri biten çifti yeniden evlerine kadar bıraktı.

HEMEN ERTESİ GÜN YARIMCI OLDULAR

Aldıkları hizmet karşısında bir hayli mutlu olan yaşlı çift, “Aşımızı olmak için İzmit Belediyesini aradık, hemen ertesi gün kapımıza kadar gelip bize yardımcı oldular. Aşımızı olduktan sonra tekrar eve kadar bıraktılar. Başta Belediye Başkanı Fatma Hanım olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ederiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.