Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yatağında ölü bulundu

YAŞAM 02.12.2018 - 15:57, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2591+ kez okundu.
 

Yatağında ölü bulundu

İzmit Akpınar TOKİ Konutlarında ikamet eden kahveci Hasan Çapa, yatağında yakınları tarafından ölü olarak bulundu.

İzmit Akpınar TOKİ Konutlarında ikamet eden kahveci Hasan Çapa, yatağında yakınları tarafından ölü olarak bulundu. İzmit Akpınar TOKİ Konutlarında ikamet eden ve kahveci Hasan Çapa (57) sabah saatlerinde yatağında hareketsiz olarak bulununca yakınları durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemelerde Çapa’nın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Ölümün şüpheli bulunması üzerine eve gelen jandarma ekipleri incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından Çapa’nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Evli ve 1 çocuk babası olan Hasan Çapa’nın cenazesi Akpınar TOKİ Konutları Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi. Çapa’nın uykusunda geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği öne sürülürken kesin ölüm nedeni ise Adli Tıp Kurumundan gelecek olan raporla netlik kazanacak.
İzmit Akpınar TOKİ Konutlarında ikamet eden kahveci Hasan Çapa, yatağında yakınları tarafından ölü olarak bulundu.

İzmit Akpınar TOKİ Konutlarında ikamet eden kahveci Hasan Çapa, yatağında yakınları tarafından ölü olarak bulundu.

İzmit Akpınar TOKİ Konutlarında ikamet eden ve kahveci Hasan Çapa (57) sabah saatlerinde yatağında hareketsiz olarak bulununca yakınları durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemelerde Çapa’nın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Ölümün şüpheli bulunması üzerine eve gelen jandarma ekipleri incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından Çapa’nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Evli ve 1 çocuk babası olan Hasan Çapa’nın cenazesi Akpınar TOKİ Konutları Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi. Çapa’nın uykusunda geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği öne sürülürken kesin ölüm nedeni ise Adli Tıp Kurumundan gelecek olan raporla netlik kazanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.