Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yaza Merhaba

GÜNDEM 07.06.2020 - 19:45, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2657+ kez okundu.
 

Yaza Merhaba

Kara ve çetin geçen bir kıştan sonra nihayet haziran ayını görebilmenin ve yazı karşılamanın mutluluğu içindeyiz.

Kara ve çetin geçen bir kıştan sonra nihayet haziran ayını görebilmenin ve yazı karşılamanın mutluluğu içindeyiz.    Kimimizin mutluluğu buruk, belki de kimimizin de kalan umutları derme çatma...   Sonuçta yine de kazasız belasız, yaşamın içinde, yaz mevsiminde bir kez daha var olabilmek eşsiz bir duygu.    Nitekim zorlu geçen kış aylarında her şey olabilirdi yaşam döngümüzde. Salgına yakalanabilir veya yakınlarımızı kaybedebilirdik ki yakınlarını kaybedenlerin acısını bizler de hmiyor değiliz.   Bazılarımız için daha zor olacaksa da tam da şu anda bunları olduğu yerde, olduğu gibi bırakıp önümüze bakma vakti.   Hepimizin buna çok ihtiyacı var. Güneşin gül cemalini bizlerden esirgemediği yaz mevsimlerine adım atmışken yorgun  ruhlarımızı yenilemenin ve bitkin bedenlerimizi tazelemenin tam zamanı.    Her zaman dediğim gibi; zaten bizlere karşı  pek de bonkör davranmayan hayata inat, biz kendimize hoş görü göstermezsek başka kim ve ne yapar ki bunu bizim yerimize ve bizim için?    İşte yaz ayları bunu yapabilmek için biçilmiş kaftan!    Bütün kışın kurum bağlamış kederini üstümüzden atabilmek için harika günler kapımızda.    Keyfinizce geçireceğiniz mutlu bir yaz dönemi diliyorum hepiniz için .    Esen kalın.   
Kara ve çetin geçen bir kıştan sonra nihayet haziran ayını görebilmenin ve yazı karşılamanın mutluluğu içindeyiz.
Kara ve çetin geçen bir kıştan sonra nihayet haziran ayını görebilmenin ve yazı karşılamanın mutluluğu içindeyiz. 
 
Kimimizin mutluluğu buruk, belki de kimimizin de kalan umutları derme çatma...
 
Sonuçta yine de kazasız belasız, yaşamın içinde, yaz mevsiminde bir kez daha var olabilmek eşsiz bir duygu. 
 
Nitekim zorlu geçen kış aylarında her şey olabilirdi yaşam döngümüzde. Salgına yakalanabilir veya yakınlarımızı kaybedebilirdik ki yakınlarını kaybedenlerin acısını bizler de hmiyor değiliz.
 
Bazılarımız için daha zor olacaksa da tam da şu anda bunları olduğu yerde, olduğu gibi bırakıp önümüze bakma vakti.
 
Hepimizin buna çok ihtiyacı var. Güneşin gül cemalini bizlerden esirgemediği yaz mevsimlerine adım atmışken yorgun  ruhlarımızı yenilemenin ve bitkin bedenlerimizi
tazelemenin tam zamanı. 
 
Her zaman dediğim gibi; zaten bizlere karşı  pek de bonkör davranmayan hayata inat, biz kendimize hoş görü göstermezsek başka kim ve ne yapar ki bunu bizim yerimize ve bizim için? 
 
İşte yaz ayları bunu yapabilmek için biçilmiş kaftan! 
 
Bütün kışın kurum bağlamış kederini üstümüzden atabilmek için harika günler kapımızda. 
 
Keyfinizce geçireceğiniz mutlu bir yaz dönemi diliyorum hepiniz için . 
 
Esen kalın. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.