Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yeni mezbaha binası şekilleniyor

GÜNDEM 30.07.2018 - 18:32, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1484+ kez okundu.
 

Yeni mezbaha binası şekilleniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Solaklarda inşa edilen yeni mezbaha binası modern bir yapı olacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Solaklarda inşa edilen yeni mezbaha binası modern bir yapı olacak. Yeni mezbaha binası şekilleniyor Kocaeli Büyükşehir Belediyesi daha modern bir ortamda teknolojik ekipmanlarla hayvan kesim gerçekleştirmek için Solaklarda yeni mezbaha binası inşa ediyor. Yapım çalışmaları süren mezbaha eski eski mezbahanın yanında inşa ediliyor. Yapıda dış cephe mantolama ve boya imalatları devam ederken bir yandan da hafriyat çalışmaları gerçekleştiriliyor. BİNA İŞLERİ YAPILIYOR Modern teknik ve donanımın yer alacağı yeni mezbaha iki katlı olarak inşa ediliyorYapının bina içi tesisat işleri ve gaz beton duvar imalatı devam ediyor.Asma duvar antibakteriyel seramik kaplama işleri ve çevre betonarme istinat duvarıimalatına işleri gerçekleştiriliyor. Yeni mezbahanın hizmete girmesiyle eski mezbaha yıkılarak kaldırılacak. 400 BAŞ  HAYVAN KESİM YERİ Mevcut mezbahanın olduğu parselde hemen mezbahanın yanına yapılan yeni mezbaha binası toplam 4 bin 300 metrekare yapı alanına sahip olacak. Yapının içerisinde 600 metrekare hayvan gezinti alanı ve yana şutlamalı sistem yer alacak. Yapıda 200 büyükbaş için kesimhane yeri bulunacak.Ayrıca Mezbahada ayrıca200 küçükbaş kesim alanı yer alacak. Yeni mezbahada900 metrekare soğuk hava depoları vesakatathane soğuk hava depoları yapılacak. HERŞEY DÜŞÜNÜLDÜ Yapıda idari birimler, personel giyinme soyunma odaları, 50 kişilik seyir tribünü yer alacak..Beton prefabrik yöntemi ile yapılan mezbahanın çatısı çelik konstrüksiyon üzeri ise sandviç panel kaplama şeklide uygulandı. Cephe malzemesi mantolama üzeri boya olarak uygulanıyor.  
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Solaklarda inşa edilen yeni mezbaha binası modern bir yapı olacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Solaklarda inşa edilen yeni mezbaha binası modern bir yapı olacak.

Yeni mezbaha binası şekilleniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi daha modern bir ortamda teknolojik ekipmanlarla hayvan kesim gerçekleştirmek için Solaklarda yeni mezbaha binası inşa ediyor. Yapım çalışmaları süren mezbaha eski eski mezbahanın yanında inşa ediliyor. Yapıda dış cephe mantolama ve boya imalatları devam ederken bir yandan da hafriyat çalışmaları gerçekleştiriliyor.

BİNA İŞLERİ YAPILIYOR

Modern teknik ve donanımın yer alacağı yeni mezbaha iki katlı olarak inşa ediliyorYapının bina içi tesisat işleri ve gaz beton duvar imalatı devam ediyor.Asma duvar antibakteriyel seramik kaplama işleri ve çevre betonarme istinat duvarıimalatına işleri gerçekleştiriliyor. Yeni mezbahanın hizmete girmesiyle eski mezbaha yıkılarak kaldırılacak.

400 BAŞ  HAYVAN KESİM YERİ

Mevcut mezbahanın olduğu parselde hemen mezbahanın yanına yapılan yeni mezbaha binası toplam 4 bin 300 metrekare yapı alanına sahip olacak. Yapının içerisinde 600 metrekare hayvan gezinti alanı ve yana şutlamalı sistem yer alacak. Yapıda 200 büyükbaş için kesimhane yeri bulunacak.Ayrıca Mezbahada ayrıca200 küçükbaş kesim alanı yer alacak. Yeni mezbahada900 metrekare soğuk hava depoları vesakatathane soğuk hava depoları yapılacak.

HERŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Yapıda idari birimler, personel giyinme soyunma odaları, 50 kişilik seyir tribünü yer alacak..Beton prefabrik yöntemi ile yapılan mezbahanın çatısı çelik konstrüksiyon üzeri ise sandviç panel kaplama şeklide uygulandı. Cephe malzemesi mantolama üzeri boya olarak uygulanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.