Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yeni Yönetimden İlk Ziyaret Başkan Hürriyet’e

GÜNDEM 11.06.2019 - 14:00, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2401+ kez okundu.
 

Yeni Yönetimden İlk Ziyaret Başkan Hürriyet’e

İzmit Belediyespor ve İzmit Belediye Gençlik Kulübü gerçekleştirdiği olağanüstü kurul sonrası yeni yönetimiyle birlikte ilk ziyaretlerini Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e gerçekleştirdi.

İzmit Belediyespor ve İzmit Belediye Gençlik Kulübü gerçekleştirdiği olağanüstü kurul sonrası yeni yönetimiyle birlikte ilk ziyaretlerini Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e gerçekleştirdi.  Kadınlar Basketbol Süper Liginde mücadele eden İzmit Belediyespor ve İzmit Gençlik Kulübü başkan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileğinde bulunun Hürriyet “Birlikte çok iş yapacağız” dedi. TEK VÜCUT OLMALIYIZ Ziyarette konuşan İzmit Gençlik Kulübü Başkanı Uğur Koştur, “Bizi bu göreve layık gören herkese çok teşekkür ediyorum. Basketbol takımımız Süper Ligde çıtayı daha da yükseltecek” dedi. GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ İzmit Belediyespor’un  yeni başkanı Yusuf Erenkaya da , “Hep birlikte hareket edeceğiz. Kulübümüz güzel bir rol model olacak. Gençlere amatör ruhunu aşılamamız gerekiyor. Güzel bir ekibimiz var. Bu kentte spor anlamında  güzel işlere imza atacağız” şeklinde konuştu. ORTAK HEDEFİMİZ İzmit’te sporun daha fazla öne çıkması, milli sporcuların yetişmesini istediklerini belirten İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de “İzmit Belediyespor ve İzmit Gençlik Kulübü’nün başkan ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum. Başkanlarımız sporun içerisinde olan ve kulüplerimize değer katacak değerli arkadaşlarımız.  Belediyemizle birlikte şehrimizde sporun daha fazla yer almasını sağlayacağız. Ortak gayemiz  çok işler başarıp,  kentimizin adını sporda duyurmaktır” dedi. İZMİT BELEDİYESPOR YÖNETİMİ Yusuf Erenkaya-Başkan Suat Ceylan, Elman Demir. M. Fahrettin Aslan, Çetin Özdemir, Yavuz Acar, A. Emre Ercanlı, Necati Akkuzu, Rakıf Yel İZMİT BELEDİYE GENÇLİK SPOR Uğur Koştur- Başkan Özge Ulugün, Yusuf Erenkaya, Bahadır Taşer, Salih Sarıkaya, A.Emre Ercanlı, Ramazan Yıldız
İzmit Belediyespor ve İzmit Belediye Gençlik Kulübü gerçekleştirdiği olağanüstü kurul sonrası yeni yönetimiyle birlikte ilk ziyaretlerini Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e gerçekleştirdi.

İzmit Belediyespor ve İzmit Belediye Gençlik Kulübü gerçekleştirdiği olağanüstü kurul sonrası yeni yönetimiyle birlikte ilk ziyaretlerini Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e gerçekleştirdi. 

Kadınlar Basketbol Süper Liginde mücadele eden İzmit Belediyespor ve İzmit Gençlik Kulübü başkan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileğinde bulunun Hürriyet “Birlikte çok iş yapacağız” dedi.

TEK VÜCUT OLMALIYIZ

Ziyarette konuşan İzmit Gençlik Kulübü Başkanı Uğur Koştur, “Bizi bu göreve layık gören herkese çok teşekkür ediyorum. Basketbol takımımız Süper Ligde çıtayı daha da yükseltecek” dedi.

GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ

İzmit Belediyespor’un  yeni başkanı Yusuf Erenkaya da , “Hep birlikte hareket edeceğiz. Kulübümüz güzel bir rol model olacak. Gençlere amatör ruhunu aşılamamız gerekiyor. Güzel bir ekibimiz var. Bu kentte spor anlamında  güzel işlere imza atacağız” şeklinde konuştu.

ORTAK HEDEFİMİZ

İzmit’te sporun daha fazla öne çıkması, milli sporcuların yetişmesini istediklerini belirten İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de “İzmit Belediyespor ve İzmit Gençlik Kulübü’nün başkan ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum. Başkanlarımız sporun içerisinde olan ve kulüplerimize değer katacak değerli arkadaşlarımız.  Belediyemizle birlikte şehrimizde sporun daha fazla yer almasını sağlayacağız. Ortak gayemiz  çok işler başarıp,  kentimizin adını sporda duyurmaktır” dedi.

İZMİT BELEDİYESPOR YÖNETİMİ

Yusuf Erenkaya-Başkan

Suat Ceylan, Elman Demir. M. Fahrettin Aslan, Çetin Özdemir, Yavuz Acar, A. Emre Ercanlı, Necati Akkuzu, Rakıf Yel

İZMİT BELEDİYE GENÇLİK SPOR

Uğur Koştur- Başkan

Özge Ulugün, Yusuf Erenkaya, Bahadır Taşer, Salih Sarıkaya, A.Emre Ercanlı, Ramazan Yıldız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.