Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yeniyalı Mahallesi'nde tırtıl istilası

GÜNDEM 07.08.2018 - 13:30, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2119+ kez okundu.
 

Yeniyalı Mahallesi'nde tırtıl istilası

Körfez Yeni Yalı Mahallesi'nde evleri tırtıllar bastı.

Körfez Yeni Yalı Mahallesi'nde evleri tırtıllar bastı. Körfez Yeniyalı Mahallesi'nde bulunan ağaçları istila eden tırtıllar , cadde üzerinde bulunan evlerin duvarlarını da sardı. Mahalleli sakinler ise tırtıldan ötürü camlarını açamadıklarını belirtip yetkilileri göreve çağırdı.Yaz günü, pencerelerini açamaz, balkona çıkamaz hale gelen aileler, ilaçlama yapılmasını istedi. Yeniyalı Mahallesi kordon Sokak'ta oturan vatandaşlar , tepkilerini dile getirerek, artan hava sıcakları nedeniyle evlerinin pencerelerini açamadıklarını ifade ettiler. Ağaçları istila eden tırtılları vatandaş kendi imkanlarıyla ağaçları keserek önlem aldılar. Fakat Tırtıllar bu kez evlerin duvarlarını sardı. o nedenle pencerelerimizi sıcak havalara rağmen açamıyoruz. Evlerimizi havalandıramıyoruz. Belediye'ye müracaat ettik fakat herhangi bir çalışma görmedik. Kendi imkanlarımızla ilaçladık fakat yetersiz oluyor. Burada yetkililerden bir an önce sorunumuza el atmalarını istiyoruz      . dediler
Körfez Yeni Yalı Mahallesi'nde evleri tırtıllar bastı.

Körfez Yeni Yalı Mahallesi'nde evleri tırtıllar bastı.

Körfez Yeniyalı Mahallesi'nde bulunan ağaçları istila eden tırtıllar , cadde üzerinde bulunan evlerin duvarlarını da sardı. Mahalleli sakinler ise tırtıldan ötürü camlarını açamadıklarını belirtip yetkilileri göreve çağırdı.Yaz günü, pencerelerini açamaz, balkona çıkamaz hale gelen aileler, ilaçlama yapılmasını istedi.

Yeniyalı Mahallesi kordon Sokak'ta oturan vatandaşlar , tepkilerini dile getirerek, artan hava sıcakları nedeniyle evlerinin pencerelerini açamadıklarını ifade ettiler. Ağaçları istila eden tırtılları vatandaş kendi imkanlarıyla ağaçları keserek önlem aldılar. Fakat Tırtıllar bu kez evlerin duvarlarını sardı. o nedenle pencerelerimizi sıcak havalara rağmen açamıyoruz. Evlerimizi havalandıramıyoruz. Belediye'ye müracaat ettik fakat herhangi bir çalışma görmedik. Kendi imkanlarımızla ilaçladık fakat yetersiz oluyor. Burada yetkililerden bir an önce sorunumuza el atmalarını istiyoruz      . dediler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.