Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yıldız , Düğüne gider gibi oyunuzu kullanın

SİYASET 28.12.2019 - 14:46, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2874+ kez okundu.
 

Yıldız , Düğüne gider gibi oyunuzu kullanın

CHP Körfez İlçe Kongresine saatler kala, adaylardan Bülent Yıldız tarafından düzenlenen yemekte yaklaşık 400 kişi bir araya geldi. Tanışma amacı taşıyan yemekte konuşan Bülent Yıldız, seçimi kim kazanırsa kazansın başarılı olacağına inandığını söyledi.

Yıldız , Düğüne gider gibi , gelip oyunuzu kullanın Körfez CHP Olağan Genel Kuruluna saatler kala başkan adaylarından Makine Mühendisi Bülent Yıldız, CHP Körfez ilçe örgütü ile delegelere Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde yemek düzenledi. Bülent Yıldız’ın ev sahipliği yaptığı yemeğe, CHP Körfez İlçe Başkanı ve adayı Cavit Dağdeviren,CHP Körfez İlçe Başkan adayı Doğan Ergün, CHP Körfez Kadın Kolları Başkanı Naciye Seçilmiş, eski Kirazlıyalı Belediye Başkanı Cevdet Şahin, eski Hereke belediye başkanı Ahmet Arıt, Eski CHP Körfez ilçe başkanı Tugman Kayalı, Mehmet Kaçar, eski meclis üyeleri Tayfun Balıkçı,Engin Cömert İbrahim Forçacı, Körfez Belediyesi Meclis üyeleri Engin Demirtaş, Erkan Uygun, Sevgi Yaman , Eren Kır, 31 Mart 2019 yerel seçimlerde CHP Körfez Belediye Başkan adayı Bozkurt Uslu, CHP Kocaeli eski il disiplin kurulu başkanı Adnan Tok,Yavuz Sultan Mahalle Muhtarı Aslı Ertik,Kocaeli Emekli Sen Şube Başkanları Ali Oral, Muzaffer Kelle, Kasım Erben, Disk Emekli Sen Doğu Marmara Bölge Başkanı Suca Omurca ile 400’e yakın partili katıldı. Pazar günü seçilmek için mücadele edecek olan adayların bir birine sıcak yaklaşımı birlik ve beraberliği sağladı. Katılım nedeniyle teşekkür ve tanıtım konuşması yapan Bülent Yıldız, bunun iyi bir başlangıç olduğunu söyleyerek, “Bir araya gelmek başlangıçtır, bir arada olmak başarıdır. Aday oldum ve bir araya gelerek başlangıç yaptık. Başarı için samimi olmalı, birlikte hareket etmeli ve çok çalışmalıyız. Başarı için her kesi harekete geçireceğiz ve güvenilmesini sağlayacağız. Hiçbir zaman ben olmayacak, hep biz diyerek hareket edeceğiz. Pazar günü yapılan olağan genel kurula düğüne gide gibi gelip oyumuzu kullancağız.” dedi. Bülent Yıldız daha sonra kendisini tanıtarak, neden aday olduğunu da kürsüde belirtti. Katılımın kalabalık olduğu davetle birlikte adaylar sandıktan önce son kez bir araya gelmiş oldular. CHP Körfez İlçe Kongresi Pazar günü Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezi’nde yapılacak ve saat 13.00’te başlayacak.    
CHP Körfez İlçe Kongresine saatler kala, adaylardan Bülent Yıldız tarafından düzenlenen yemekte yaklaşık 400 kişi bir araya geldi. Tanışma amacı taşıyan yemekte konuşan Bülent Yıldız, seçimi kim kazanırsa kazansın başarılı olacağına inandığını söyledi.

Yıldız , Düğüne gider gibi , gelip oyunuzu kullanın

Körfez CHP Olağan Genel Kuruluna saatler kala başkan adaylarından Makine Mühendisi Bülent Yıldız, CHP Körfez ilçe örgütü ile delegelere Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde yemek düzenledi.

Bülent Yıldız’ın ev sahipliği yaptığı yemeğe, CHP Körfez İlçe Başkanı ve adayı Cavit Dağdeviren,CHP Körfez İlçe Başkan adayı Doğan Ergün, CHP Körfez Kadın Kolları Başkanı Naciye Seçilmiş, eski Kirazlıyalı Belediye Başkanı Cevdet Şahin, eski Hereke belediye başkanı Ahmet Arıt, Eski CHP Körfez ilçe başkanı Tugman Kayalı, Mehmet Kaçar, eski meclis üyeleri Tayfun Balıkçı,Engin Cömert İbrahim Forçacı, Körfez Belediyesi Meclis üyeleri Engin Demirtaş, Erkan Uygun, Sevgi Yaman , Eren Kır, 31 Mart 2019 yerel seçimlerde CHP Körfez Belediye Başkan adayı Bozkurt Uslu, CHP Kocaeli eski il disiplin kurulu başkanı Adnan Tok,Yavuz Sultan Mahalle Muhtarı Aslı Ertik,Kocaeli Emekli Sen Şube Başkanları Ali Oral, Muzaffer Kelle, Kasım Erben, Disk Emekli Sen Doğu Marmara Bölge Başkanı Suca Omurca ile 400’e yakın partili katıldı.

Pazar günü seçilmek için mücadele edecek olan adayların bir birine sıcak yaklaşımı birlik ve beraberliği sağladı.

Katılım nedeniyle teşekkür ve tanıtım konuşması yapan Bülent Yıldız, bunun iyi bir başlangıç olduğunu söyleyerek, “Bir araya gelmek başlangıçtır, bir arada olmak başarıdır. Aday oldum ve bir araya gelerek başlangıç yaptık. Başarı için samimi olmalı, birlikte hareket etmeli ve çok çalışmalıyız. Başarı için her kesi harekete geçireceğiz ve güvenilmesini sağlayacağız. Hiçbir zaman ben olmayacak, hep biz diyerek hareket edeceğiz. Pazar günü yapılan olağan genel kurula düğüne gide gibi gelip oyumuzu kullancağız.” dedi.

Bülent Yıldız daha sonra kendisini tanıtarak, neden aday olduğunu da kürsüde belirtti. Katılımın kalabalık olduğu davetle birlikte adaylar sandıktan önce son kez bir araya gelmiş oldular. CHP Körfez İlçe Kongresi Pazar günü Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezi’nde yapılacak ve saat 13.00’te başlayacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.