Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yıldız;Sizin şeffaflık anlayışınız bu mu dur? Başkan Söğüt

SİYASET 14.06.2020 - 13:07, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2245+ kez okundu.
 

Yıldız;Sizin şeffaflık anlayışınız bu mu dur? Başkan Söğüt

CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız , faal olmayan S.S. Yapı Kooperatifi yönetim ve ve denetim kurulu üyesi olan beş kişiye her ay 3 bin TL vermesiyle ilgili yazılı basın açıklaması yaptı. Yıldız Sizin şeffaflık anlayışınız bu mu dur? Başkan Söğüt dedi.

CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız , faal olmayan S.S. Yapı Kooperatifi yönetim ve ve denetim kurulu üyesi olan beş kişiye her ay 3 bin TL vermesiyle ilgili yazılı basın açıklaması yaptı. Yıldız Sizin şeffaflık anlayışınız bu mu dur? Başkan Söğüt İşte CHP Körfez İlçe Örgütü'nün yazılı Basın açıklaması 12.06.2020 tarihinde basın ile paylaştığımız metinde; Körfez Belediye Başkanı’na bazı sorular sorduk. Sorduğumuz soruların ana teması şu idi: “ Faal olmayan bir kooperatifin, Yönetim ve Denetim Kurullarına niçin belediye çalışanlarını atadınız? Ve niçin onlara aylık 3000 TL huzur hakkı verdiniz?” Sizin şeffaflık anlayışınız bu mu dur? Başkan Söğüt Sayın Başkan, maalesef sorduğumuz sorulara cevap verme tenezzülünde bulunmamış ve yardımcısı vasıtasıyla bir açıklama yayınlamıştır. Yapılan bu açıklamada, açıklamayı yapan kişinin de aldığı huzur haklarında, önceki dönemlere nazaran indirime gidildiği belirtilmektedir. Sayın Başkan yardımcısı, açlık sınırının 2374 TL olduğu bir ülkede siz faal olmayan bir kooperatiften aylık 3000 TL’yi ikinci maaş olarak nasıl aldınız? Bu ücreti alarak hangi gönül belediyeciliğini icra ediyorsunuz? Ayrıca kooperatif için görevlendirilen avukatın kim olduğunu ve aldığı ücreti halkımız ile paylaşmanızı istedik. Siz ise açıklamanızda: “önceki dönem ne maaş alınıyorsa bu dönem de o maaş verilmiştir” şeklinde bir açıklama ile karşılık verdiniz ve hemen akabinde şeffaf belediyecilikten bahsediyorsunuz. Sizin şeffaflık anlayışınız bu mudur? Takdiri halkımıza bırakıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi, Körfez Halkının her kuruşunun hesabını sormaya devam edecektir. Kamuoyuna saygılarımızla…
CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız , faal olmayan S.S. Yapı Kooperatifi yönetim ve ve denetim kurulu üyesi olan beş kişiye her ay 3 bin TL vermesiyle ilgili yazılı basın açıklaması yaptı. Yıldız Sizin şeffaflık anlayışınız bu mu dur? Başkan Söğüt dedi.

CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız , faal olmayan S.S. Yapı Kooperatifi yönetim ve ve denetim kurulu üyesi olan beş kişiye her ay 3 bin TL vermesiyle ilgili yazılı basın açıklaması yaptı. Yıldız Sizin şeffaflık anlayışınız bu mu dur? Başkan Söğüt

İşte CHP Körfez İlçe Örgütü'nün yazılı Basın açıklaması

12.06.2020 tarihinde basın ile paylaştığımız metinde; Körfez Belediye Başkanı’na bazı sorular sorduk. Sorduğumuz soruların ana teması şu idi: “ Faal olmayan bir kooperatifin, Yönetim ve Denetim Kurullarına niçin belediye çalışanlarını atadınız? Ve niçin onlara aylık 3000 TL huzur hakkı verdiniz?” Sizin şeffaflık anlayışınız bu mu dur? Başkan Söğüt

Sayın Başkan, maalesef sorduğumuz sorulara cevap verme tenezzülünde bulunmamış ve yardımcısı vasıtasıyla bir açıklama yayınlamıştır. Yapılan bu açıklamada, açıklamayı yapan kişinin de aldığı huzur haklarında, önceki dönemlere nazaran indirime gidildiği belirtilmektedir. Sayın Başkan yardımcısı, açlık sınırının 2374 TL olduğu bir ülkede siz faal olmayan bir kooperatiften aylık 3000 TL’yi ikinci maaş olarak nasıl aldınız? Bu ücreti alarak hangi gönül belediyeciliğini icra ediyorsunuz? Ayrıca kooperatif için görevlendirilen avukatın kim olduğunu ve aldığı ücreti halkımız ile paylaşmanızı istedik. Siz ise açıklamanızda: “önceki dönem ne maaş alınıyorsa bu dönem de o maaş verilmiştir” şeklinde bir açıklama ile karşılık verdiniz ve hemen akabinde şeffaf belediyecilikten bahsediyorsunuz. Sizin şeffaflık anlayışınız bu mudur? Takdiri halkımıza bırakıyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi, Körfez Halkının her kuruşunun hesabını sormaya devam edecektir. Kamuoyuna saygılarımızla…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.