">
Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yolcu otobüsünde 102 adet cep telefonu ele geçirildi

ASAYİŞ 24.01.2021 - 17:41, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2633+ kez okundu.
 

Yolcu otobüsünde 102 adet cep telefonu ele geçirildi

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulan yolcu otobüsünde yapılan aramalarda poşetler içerisinde zulalanmış 102 gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi. Alınan bilgiye göre Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından alınan duyum ve yapılan istihbarı çalışmalar sonucu takibe alınarak durdurulan bir otobüste yapılan aramalarda, otobüsün alt kısmında bir noktaya poşetler içerisinde zulalanmış 102 gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan bir kişi ifadesi alınmak üzere Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne götürülürken tamamlanan işlemleri sonrası Kocaeli Adliyesine sevk edileceği öğrenildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulan yolcu otobüsünde yapılan aramalarda poşetler içerisinde zulalanmış 102 gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından alınan duyum ve yapılan istihbarı çalışmalar sonucu takibe alınarak durdurulan bir otobüste yapılan aramalarda, otobüsün alt kısmında bir noktaya poşetler içerisinde zulalanmış 102 gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan bir kişi ifadesi alınmak üzere Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne götürülürken tamamlanan işlemleri sonrası Kocaeli Adliyesine sevk edileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.