Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yukarı Hereke Rehabilitasyon alanında ağaçlandırma

GÜNDEM 26.02.2020 - 12:22, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1833+ kez okundu.
 

Yukarı Hereke Rehabilitasyon alanında ağaçlandırma

Geçmiş yıllarda ağaçlandırma yapılarak yeşillendirilen Yukarı Hereke Rehabilitasyon alanında, kuruyan ağaçların yerine yeni fidanlar dikildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, doğal yapısı bozulmuş hafriyat sahalarını doldurarak yeşillendiriyor. Geçmiş yıllarda dolgu sahası olarak kullanıldıktan sonra ağaçlandırılarak yeşil alana dönüştürülün Körfez ilçesindeki Yukarı Hereke Rehabilitasyon alanında, kuruyan ağaçların yerine yeni fidanlar dikilerek tamamlama çalışması yapıldı. KURUYAN AĞAÇLARIN YERİNE YENİ FİDANLAR DİKİLDİ Çalışma kapsamında geçmiş yıllarda yapılan ağaçlandırma çalışması sonrasında kuruyan ağaçların yerine yeni fidanlar dikildi. Bu kapsamda 24 adet Dişbudak, 4 adet Ihlamur, 195 adet Çınar ve 535 adet Adi Akasya fidanı dikildi. Yapılan ağaç tamamlama çalışması ile rehabilitasyon alanının yeşil görünümünün zenginleştirilmesi hedefleniyor.    DOLGU ALANLARI DOĞAL ALANLARA DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR Hızla büyüyen ve gelişen Kocaeli’de inşaat ve benzeri atıklar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin dolgu alanlarına dökülüyor. Kanun ve yönetmelikler çerçevesinde hafriyat atıklarının döküldüğü, dolgu alanları tamamen dolduktan sonra yeşil alanlara dönüştürülüyor. Toprak serimi yapılan dolgu alanlarına farkı türlerde binlerce fidan dikilerek ağaçlandırma çalışması yapılıyor. Yapılan çalışmalar ile şehre yeni yeşil alanlar kazandırılıyor.  
Geçmiş yıllarda ağaçlandırma yapılarak yeşillendirilen Yukarı Hereke Rehabilitasyon alanında, kuruyan ağaçların yerine yeni fidanlar dikildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, doğal yapısı bozulmuş hafriyat sahalarını doldurarak yeşillendiriyor. Geçmiş yıllarda dolgu sahası olarak kullanıldıktan sonra ağaçlandırılarak yeşil alana dönüştürülün Körfez ilçesindeki Yukarı Hereke Rehabilitasyon alanında, kuruyan ağaçların yerine yeni fidanlar dikilerek tamamlama çalışması yapıldı.

KURUYAN AĞAÇLARIN YERİNE YENİ FİDANLAR DİKİLDİ

Çalışma kapsamında geçmiş yıllarda yapılan ağaçlandırma çalışması sonrasında kuruyan ağaçların yerine yeni fidanlar dikildi. Bu kapsamda 24 adet Dişbudak, 4 adet Ihlamur, 195 adet Çınar ve 535 adet Adi Akasya fidanı dikildi. Yapılan ağaç tamamlama çalışması ile rehabilitasyon alanının yeşil görünümünün zenginleştirilmesi hedefleniyor.   

DOLGU ALANLARI DOĞAL ALANLARA DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR

Hızla büyüyen ve gelişen Kocaeli’de inşaat ve benzeri atıklar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin dolgu alanlarına dökülüyor. Kanun ve yönetmelikler çerçevesinde hafriyat atıklarının döküldüğü, dolgu alanları tamamen dolduktan sonra yeşil alanlara dönüştürülüyor. Toprak serimi yapılan dolgu alanlarına farkı türlerde binlerce fidan dikilerek ağaçlandırma çalışması yapılıyor. Yapılan çalışmalar ile şehre yeni yeşil alanlar kazandırılıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.