Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yunus Emre Caddesi’nde Altyapı Tamam Sıra Asfaltta

GÜNDEM 06.08.2018 - 16:59, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1466+ kez okundu.
 

Yunus Emre Caddesi’nde Altyapı Tamam Sıra Asfaltta

Körfez Belediyesi, İSU’nun Çamlıtepe Mahallesi’nde gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgeleri sıcak asfaltla buluşturuyor.

Körfez Belediyesi, İSU’nun Çamlıtepe Mahallesi’nde gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgeleri sıcak asfaltla buluşturuyor. Kent genelinde gerçekleşen yoğun çalışmaların yanı sıra çeşitli kurumların Körfez’de yaptığı çalışmaların ardından vatandaşların günlük yaşamlarını aksatmadan çözüme kavuşturan Körfez Belediyesi, Çamlıtepe Mahallesi Yunus Emre Caddesi’nde Büyükşehir Belediyesi ile birlikte sıcak asfalt serim çalışmalarına başladı. VATANDAŞ MEMNUN Çalımtepe Mahallesinde hayata geçirilen projelerin ardından başlatılan altyapı çalışmaları da yavaş yavaş tamamlanıyor. Çalışmaların tamamlandığı çeşitli sokakların sıcak asfalt serim çalışmaları geçtiğimiz günlerde neticelenmişti. Bu kapsamda bölge halkı belediye ekiplerinin Yunus Emre Caddesi’nde başlattığı sıcak asfalt serim çalışmalarından oldukça memnun. 2 BİN 500 TON SICAK ASFALT SERİLECEK Bahar aylarından bu yana başlatılan ve 100 bin ton sıcak asfaltı Körfez’in yollarına serecek olan Körfez Belediyesi, Yunus Emre Caddesine 2 bin 500 sıcak asfalt serecek. Sadece asfalt çalışmaları öncesi 4 bin ton PMT serimi yapan ekipler, çalışmaların ardından modern cadde uygulamaları kapsamında çevre düzenleme çalışmaları da gerçekleştirecek. KÖRFEZ’DE DEĞİŞİM SÜRÜYOR Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, çehresini değiştirmeyi ve daha cazip bir kent olmasını sağladıklarını ifade ederek, Altyapısı eksik olan mahallerimizde İSU ve Büyükşehir Belediyemiz ile kısa sürede büyük yatırımlara imza atarak problemlerini gidermeyi başardık. Cadde-Kavşak çalışmalarından, atık su hattına, asfalt seriminden yağmur suyu hattına, bordür tretuar yatırımlarından trafik düzenleme çalışmalarına kadar altyapıda olduğu gibi üstyapıda da dev adımlarla ilerliyoruz.
Körfez Belediyesi, İSU’nun Çamlıtepe Mahallesi’nde gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgeleri sıcak asfaltla buluşturuyor.

Körfez Belediyesi, İSU’nun Çamlıtepe Mahallesi’nde gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgeleri sıcak asfaltla buluşturuyor.

Kent genelinde gerçekleşen yoğun çalışmaların yanı sıra çeşitli kurumların Körfez’de yaptığı çalışmaların ardından vatandaşların günlük yaşamlarını aksatmadan çözüme kavuşturan Körfez Belediyesi, Çamlıtepe Mahallesi Yunus Emre Caddesi’nde Büyükşehir Belediyesi ile birlikte sıcak asfalt serim çalışmalarına başladı.

VATANDAŞ MEMNUN

Çalımtepe Mahallesinde hayata geçirilen projelerin ardından başlatılan altyapı çalışmaları da yavaş yavaş tamamlanıyor. Çalışmaların tamamlandığı çeşitli sokakların sıcak asfalt serim çalışmaları geçtiğimiz günlerde neticelenmişti. Bu kapsamda bölge halkı belediye ekiplerinin Yunus Emre Caddesi’nde başlattığı sıcak asfalt serim çalışmalarından oldukça memnun.

2 BİN 500 TON SICAK ASFALT SERİLECEK

Bahar aylarından bu yana başlatılan ve 100 bin ton sıcak asfaltı Körfez’in yollarına serecek olan Körfez Belediyesi, Yunus Emre Caddesine 2 bin 500 sıcak asfalt serecek. Sadece asfalt çalışmaları öncesi 4 bin ton PMT serimi yapan ekipler, çalışmaların ardından modern cadde uygulamaları kapsamında çevre düzenleme çalışmaları da gerçekleştirecek.

KÖRFEZ’DE DEĞİŞİM SÜRÜYOR

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, çehresini değiştirmeyi ve daha cazip bir kent olmasını sağladıklarını ifade ederek, Altyapısı eksik olan mahallerimizde İSU ve Büyükşehir Belediyemiz ile kısa sürede büyük yatırımlara imza atarak problemlerini gidermeyi başardık. Cadde-Kavşak çalışmalarından, atık su hattına, asfalt seriminden yağmur suyu hattına, bordür tretuar yatırımlarından trafik düzenleme çalışmalarına kadar altyapıda olduğu gibi üstyapıda da dev adımlarla ilerliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.