Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yüzyıllardır beraber yaşıyoruz ’önce diyalog’

ASAYİŞ 08.02.2020 - 16:06, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1653+ kez okundu.
 

Yüzyıllardır beraber yaşıyoruz ’önce diyalog’

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan “ Ben sen yok, biz varız” isimli projenin stardı verildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce hazırlanan Roman vatandaşlarımızın sorunlarına yerinde çözüm üretmenin, yine yapılacak kültürel gezileri ile roman çocuklarının sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunulmasını amaçlanan, ' Ben Sen Yok, Biz Varız' isimli Projemizin startı verildi. İzmit Yenidoğan Mahallesi Kültür Merkezindeki huzur toplantısına Asayişten sorumlu İl Emniyet Müdür yardımcısı Murat Şeker, İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mücahit Kesgin, Asayiş Şube Müdürü Yusuf Aydın, Güvenlik Şube Müdürü Ömer Kodal , Romanlar Konfederasyon başkanı Ahmet Çokyaşar, 14 mahalle muhtarı ve vatandaşlar katıldı. ‘BİRLİKTE YAŞAMA KÜLTÜRÜ’ Toplantıda mahalle muhtarları asayiş konuları ile ilgili fikirlerini söyledi. Yapılan çalışmalar nedeniyle memnun olduklarını dile getirdiler. Ardından söz alan Romanlar Konfederasyon başkanı Ahmet Çokyaşar, " romanlar her zaman devletinin yanında. Emniyet müdürlerimizi ziyaret gerçekleştirmiştik.  Sağolsun Emniyetimiz romanlarla ilgili proje gerçekleştirdi. Birlikte yaşama kültürünü fazlalaştırmamız lazım’’dedi.  ‘YÜZYILLARDIR BERABER YAŞIYORUZ’ İnsanların birbirine saygı duymadan sorun çözme şansları olmadığını söyleyen İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mücahit Kesgin, ‘’25 bin Roman vatandaşı yüzyıllardır beraber yaşıyoruz. Birbirinin geleneği kültürünü, toprağını bilmeyen insanlar değiliz.. Eksiklikler hatalar olabilir. Bizlerle beraber 58 Bekçi arkadaşımız çalışıyor. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Sizler muhtarlar, STK’lar bu işin içine dahil olursa daha hızlı yol kat ederiz. Bu toplantılarla birbirimizi daha iyi tanıyoruz. Bizleri arayıp surda bir sorun var diyen vatandaşlarımız oluyor. Bizlerde sorun neyse hemen müdahale etmeye çalışıyoruz. Ama önce diyalog’’şeklinde konuştu. Oldukça verimli geçen toplantının ardından program sona erdi.  
Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan “ Ben sen yok, biz varız” isimli projenin stardı verildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce hazırlanan Roman vatandaşlarımızın sorunlarına yerinde çözüm üretmenin, yine yapılacak kültürel gezileri ile roman çocuklarının sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunulmasını amaçlanan, ' Ben Sen Yok, Biz Varız' isimli Projemizin startı verildi. İzmit Yenidoğan Mahallesi Kültür Merkezindeki huzur toplantısına Asayişten sorumlu İl Emniyet Müdür yardımcısı Murat Şeker, İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mücahit Kesgin, Asayiş Şube Müdürü Yusuf Aydın, Güvenlik Şube Müdürü Ömer Kodal , Romanlar Konfederasyon başkanı Ahmet Çokyaşar, 14 mahalle muhtarı ve vatandaşlar katıldı.

‘BİRLİKTE YAŞAMA KÜLTÜRÜ’

Toplantıda mahalle muhtarları asayiş konuları ile ilgili fikirlerini söyledi. Yapılan çalışmalar nedeniyle memnun olduklarını dile getirdiler. Ardından söz alan Romanlar Konfederasyon başkanı Ahmet Çokyaşar, " romanlar her zaman devletinin yanında. Emniyet müdürlerimizi ziyaret gerçekleştirmiştik.  Sağolsun Emniyetimiz romanlarla ilgili proje gerçekleştirdi. Birlikte yaşama kültürünü fazlalaştırmamız lazım’’dedi.

 ‘YÜZYILLARDIR BERABER YAŞIYORUZ’

İnsanların birbirine saygı duymadan sorun çözme şansları olmadığını söyleyen İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mücahit Kesgin, ‘’25 bin Roman vatandaşı yüzyıllardır beraber yaşıyoruz. Birbirinin geleneği kültürünü, toprağını bilmeyen insanlar değiliz.. Eksiklikler hatalar olabilir. Bizlerle beraber 58 Bekçi arkadaşımız çalışıyor. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Sizler muhtarlar, STK’lar bu işin içine dahil olursa daha hızlı yol kat ederiz. Bu toplantılarla birbirimizi daha iyi tanıyoruz. Bizleri arayıp surda bir sorun var diyen vatandaşlarımız oluyor. Bizlerde sorun neyse hemen müdahale etmeye çalışıyoruz. Ama önce diyalog’’şeklinde konuştu. Oldukça verimli geçen toplantının ardından program sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.