Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Zabıta ekiplerinden Fethiye Caddesi’nde motosiklet denetimi

GÜNDEM 04.07.2018 - 12:06, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1845+ kez okundu.
 

Zabıta ekiplerinden Fethiye Caddesi’nde motosiklet denetimi

Büyükşehir Zabıtası şehir merkezindeki yaya güzergâhlarına giren motosikletlerle ilgili denetim yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı vatandaşların huzur ve güvenliği için kentte denetimlerini sürdürüyor. Rutin kontrollerin dışında vatandaşlardan gelen şikâyetlerde değerlendiriliyor. Pek çok konuda denetim uygulaması yapan zabıta ekipleri, İzmit şehir merkezinde de denetimde bulundu. MOTOSİKLETLİLER UYARILDI Ekipler İzmit’in en yoğun caddesi olan Fethiye Caddesi’nde motosiklet kullanımını denetledi. Fethiye Caddesi ve bağlantılı olduğu diğer caddelerde yürütülen çalışma ile bu caddelere motosiklet ile girenler tespit edildi. Sadece yayalara açık olan caddelerde motosikletle dolaşan sürücüler durdurularak uyarıldı. İDARİ PARA CEZASI Plaka kayıtları alınan motosikletlilere yaya ulaşımın olduğu caddelerde motosiklet kullanmanın tehlikeli ve yasak olduğu bildirildi. Uyarılan sürücüler caddelerden uzaklaştırıldı. Yaya ulaşımı olan caddelere motosikletle girmekte ısrar eden sürücülere idari para cezası da uygulandığı belirtildi. EkiplerFethiye Caddesi ve diğer yaya ulaşımına açık caddelerde yayaya çarpma riski taşıdığından motosikletkullanılmasının yasak olduğunu vurguladı.  
Büyükşehir Zabıtası şehir merkezindeki yaya güzergâhlarına giren motosikletlerle ilgili denetim yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı vatandaşların huzur ve güvenliği için kentte denetimlerini sürdürüyor. Rutin kontrollerin dışında vatandaşlardan gelen şikâyetlerde değerlendiriliyor. Pek çok konuda denetim uygulaması yapan zabıta ekipleri, İzmit şehir merkezinde de denetimde bulundu.

MOTOSİKLETLİLER UYARILDI

Ekipler İzmit’in en yoğun caddesi olan Fethiye Caddesi’nde motosiklet kullanımını denetledi. Fethiye Caddesi ve bağlantılı olduğu diğer caddelerde yürütülen çalışma ile bu caddelere motosiklet ile girenler tespit edildi. Sadece yayalara açık olan caddelerde motosikletle dolaşan sürücüler durdurularak uyarıldı.

İDARİ PARA CEZASI

Plaka kayıtları alınan motosikletlilere yaya ulaşımın olduğu caddelerde motosiklet kullanmanın tehlikeli ve yasak olduğu bildirildi. Uyarılan sürücüler caddelerden uzaklaştırıldı. Yaya ulaşımı olan caddelere motosikletle girmekte ısrar eden sürücülere idari para cezası da uygulandığı belirtildi. EkiplerFethiye Caddesi ve diğer yaya ulaşımına açık caddelerde yayaya çarpma riski taşıdığından motosikletkullanılmasının yasak olduğunu vurguladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.