Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Zabıta İmdada Yetişiyor

GÜNDEM 07.02.2019 - 15:07, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2805+ kez okundu.
 

Zabıta İmdada Yetişiyor

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Sahipsiz Hayvanlara Müdahale Birimi sokak hayvanlarıyla ilgili çalışmalarına devam ediyor.

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Sahipsiz Hayvanlara Müdahale Birimi sokak hayvanlarıyla ilgili çalışmalarına devam ediyor. Şimdiye kadar yüzlerce yaralı, sahipsiz, bakıma muhtaç sokak hayvanına  sahip çıkan İzmit Zabıtası, havuza düşen bir kedi ile yaralı atmacanın da imdadına yetişti. Fevziye Parkı’nda havuza bir kedi düştüğü ihbarını alan ekipler kısa süre içinde bölgeye gittiler. Havuza düşen kediyi bulunduğu yerden çıkaran görevliler daha sonra Büyükşehir Belediyesi  Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin yolunu tuttular. YARALI ATMACA Havuza düşen kediyi buradaki yetkililere teslim eden İzmit Zabıtası, Serdar Mahallesindeki bir yaralı atmacaya da sahip çıktılar. Yaralı atmacayı alan ve ilk müdahaleyi gerçekleştiren görevliler Kandıra yolu üzerindeki Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne giderek yaralı atmacayı teslim ettiler.
İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Sahipsiz Hayvanlara Müdahale Birimi sokak hayvanlarıyla ilgili çalışmalarına devam ediyor.

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Sahipsiz Hayvanlara Müdahale Birimi sokak hayvanlarıyla ilgili çalışmalarına devam ediyor.

Şimdiye kadar yüzlerce yaralı, sahipsiz, bakıma muhtaç sokak hayvanına  sahip çıkan İzmit Zabıtası, havuza düşen bir kedi ile yaralı atmacanın da imdadına yetişti.

Fevziye Parkı’nda havuza bir kedi düştüğü ihbarını alan ekipler kısa süre içinde bölgeye gittiler. Havuza düşen kediyi bulunduğu yerden çıkaran görevliler daha sonra Büyükşehir Belediyesi  Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin yolunu tuttular.

YARALI ATMACA

Havuza düşen kediyi buradaki yetkililere teslim eden İzmit Zabıtası, Serdar Mahallesindeki bir yaralı atmacaya da sahip çıktılar. Yaralı atmacayı alan ve ilk müdahaleyi gerçekleştiren görevliler Kandıra yolu üzerindeki Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne giderek yaralı atmacayı teslim ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.