Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Zabıta ve polisten ‘çekçek’ denetimi

Körfez Belediyesi 21.06.2019 - 12:07, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1936+ kez okundu.
 

Zabıta ve polisten ‘çekçek’ denetimi

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki ‘çekçekçi’ diye tabir edilen seyyar hurda toplayıcıları ile bunların depolandığı alanlara baskın düzenledi, incelemelerde bulundu

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ilçe genelinde denetimlerde bulundu. ‘Çekçekçi’ diye tabir edilen ve sokaklarda dolaşarak seyyar hurdacılık yapan şahıslar ile bunların mallarını depoladığı bölgelere ani baskınlar düzenlendi.  Özellikle hurdacıların yoğun olarak yer aldığı bölgede gerçekleştirilen baskına çok sayıda zabıta ve polis memuru katıldı.  DENETİMLER SÜRECEK Hurdacıların, evlerin bahçelerine izinsiz girerek hurda olarak gördükleri atıkları aldıkları yönündeki şikâyetlerin artması sonrası düzenlenen baskınlarda polis ekipleri çalıntı malzeme alan ve bunların satışını gerçekleştiren işletmeler hakkında da işlem yaptı. Zabıta Müdürlüğü ekipleri de gerekli denetimlerde çevre kirliliğine sebebiyet veren işletmeleri uyardı, gerekli cezai işlemi uyguladı. Zabıta ekipleri yetkilileri, vatandaşların yoğun şikayeti üzerine uygulama yaptıklarını, çalışmaların sürdürüleceği belirtildi.
Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki ‘çekçekçi’ diye tabir edilen seyyar hurda toplayıcıları ile bunların depolandığı alanlara baskın düzenledi, incelemelerde bulundu

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ilçe genelinde denetimlerde bulundu. ‘Çekçekçi’ diye tabir edilen ve sokaklarda dolaşarak seyyar hurdacılık yapan şahıslar ile bunların mallarını depoladığı bölgelere ani baskınlar düzenlendi.  Özellikle hurdacıların yoğun olarak yer aldığı bölgede gerçekleştirilen baskına çok sayıda zabıta ve polis memuru katıldı.

 DENETİMLER SÜRECEK

Hurdacıların, evlerin bahçelerine izinsiz girerek hurda olarak gördükleri atıkları aldıkları yönündeki şikâyetlerin artması sonrası düzenlenen baskınlarda polis ekipleri çalıntı malzeme alan ve bunların satışını gerçekleştiren işletmeler hakkında da işlem yaptı. Zabıta Müdürlüğü ekipleri de gerekli denetimlerde çevre kirliliğine sebebiyet veren işletmeleri uyardı, gerekli cezai işlemi uyguladı. Zabıta ekipleri yetkilileri, vatandaşların yoğun şikayeti üzerine uygulama yaptıklarını, çalışmaların sürdürüleceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.