Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Zabıtadan Balıkçı Denetimi

SAĞLIK 30.11.2018 - 20:44, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1361+ kez okundu.
 

Zabıtadan Balıkçı Denetimi

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri balıkçı tezgahlarını denetledi.

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri balıkçı tezgahlarını denetledi. İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerinin de yer aldığı denetimlerde hijyen, tezgahlarda satılan balıkların boyları ve tazeliği kontrol edildi. Yapılan denetimler sonucunda herhangi bir olumsuzluğa rastlamayan Zabıta ekipleri, kurallara uyan balıkçı esnafına teşekkür etti. Denetimlerin sık sık tekrarlanacağı kaydedildi. KAYIP KART SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ Zabıta ekipleri; rutin kontrollerinin yanı sıra semt  pazarında kaybolan eşyalarla ilgili de çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor. Rutin kontroller esnasında kayıp bir kredi kartı bulan zabıta ekipleri harekete  hemen anons sistemiyle kartın sahibi Hasibe Dinç isimli vatandaşa ulaştılar.  Kaybolan kredi kartını zabıta ekiplerinden teslim alan Dinç, teşekkür etmeyi unutmadı.
İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri balıkçı tezgahlarını denetledi.

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri balıkçı tezgahlarını denetledi.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerinin de yer aldığı denetimlerde hijyen, tezgahlarda satılan balıkların boyları ve tazeliği kontrol edildi. Yapılan denetimler sonucunda herhangi bir olumsuzluğa rastlamayan Zabıta ekipleri, kurallara uyan balıkçı esnafına teşekkür etti. Denetimlerin sık sık tekrarlanacağı kaydedildi.

KAYIP KART SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

Zabıta ekipleri; rutin kontrollerinin yanı sıra semt  pazarında kaybolan eşyalarla ilgili de çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor. Rutin kontroller esnasında kayıp bir kredi kartı bulan zabıta ekipleri harekete  hemen anons sistemiyle kartın sahibi Hasibe Dinç isimli vatandaşa ulaştılar.  Kaybolan kredi kartını zabıta ekiplerinden teslim alan Dinç, teşekkür etmeyi unutmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.