Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Zabıtadan Kapkaççı Uyarısı

GÜNDEM 01.06.2019 - 22:38, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1708+ kez okundu.
 

Zabıtadan Kapkaççı Uyarısı

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkileri, bayram öncesi yoğunluğun fazla olduğu pazarlardaki yankesicilerle ilgili vatandaşları uyardı

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkileri, bayram öncesi yoğunluğun fazla olduğu pazarlardaki yankesicilerle ilgili vatandaşları uyardı Zabıta Yetkilileri, özellikle çarşı merkez, kapalı ve semt pazarlarındaki yoğunluk nedeniyle kapkaç olaylarının olabileceği uyarısında bulunarak “ İzmit Zabıtası olarak vatandaşlarımızın gönül rahatlığı içinde alış verişlerini yapabilmeleri için gerekli önlemleri aldık. KALABALIK ORTAMLARI SEÇİYORLAR Kapkaççılar genellikle kalabalık ortamları seçtiğinden vatandaşlar bu konuda tedbirli olmalı. Pazar arabalarına ve görünür yerlere çanta ve değerli eşya asılmamalı. Alışveriş yapılırken cüzdan sürekli çıkartılmamalı, saklanmalı veya pazar boyunca elde tutulmalıdır” uyarısında bulundular. ÇOCUKLARI KULLANIYORLAR Yetkililer, semt pazarlarında kapkaççıların özellikle çocukları kötü emellerine alet ettiğine de dikkat çekerek “ vatandaşlar,  kendilerinden yardım talebinde bulunuyormuş gibi davranan küçük yaştaki çocuklara çok dikkat etmeli. Çünkü,  kapkaççılar genellikle bu işlerde çocukları kullanmaktadır” dediler. İzmit Belediyesi Zabıta yetkilileri, kapalı pazar alanlarının 24 saat boyunca kamera sistemiyle sürekli kontrol altında bulundurulduğunu da söylediler.
İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkileri, bayram öncesi yoğunluğun fazla olduğu pazarlardaki yankesicilerle ilgili vatandaşları uyardı

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkileri, bayram öncesi yoğunluğun fazla olduğu pazarlardaki yankesicilerle ilgili vatandaşları uyardı

Zabıta Yetkilileri, özellikle çarşı merkez, kapalı ve semt pazarlarındaki yoğunluk nedeniyle kapkaç olaylarının olabileceği uyarısında bulunarak “ İzmit Zabıtası olarak vatandaşlarımızın gönül rahatlığı içinde alış verişlerini yapabilmeleri için gerekli önlemleri aldık.

KALABALIK ORTAMLARI SEÇİYORLAR

Kapkaççılar genellikle kalabalık ortamları seçtiğinden vatandaşlar bu konuda tedbirli olmalı. Pazar arabalarına ve görünür yerlere çanta ve değerli eşya asılmamalı. Alışveriş yapılırken cüzdan sürekli çıkartılmamalı, saklanmalı veya pazar boyunca elde tutulmalıdır” uyarısında bulundular.

ÇOCUKLARI KULLANIYORLAR

Yetkililer, semt pazarlarında kapkaççıların özellikle çocukları kötü emellerine alet ettiğine de dikkat çekerek “ vatandaşlar,  kendilerinden yardım talebinde bulunuyormuş gibi davranan küçük yaştaki çocuklara çok dikkat etmeli. Çünkü,  kapkaççılar genellikle bu işlerde çocukları kullanmaktadır” dediler.

İzmit Belediyesi Zabıta yetkilileri, kapalı pazar alanlarının 24 saat boyunca kamera sistemiyle sürekli kontrol altında bulundurulduğunu da söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.