Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Zabıtadan Trafiğe Kapalı Bölgelerle İlgili Uyarı

GÜNDEM 15.06.2018 - 23:01, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2019+ kez okundu.
 

Zabıtadan Trafiğe Kapalı Bölgelerle İlgili Uyarı

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bayram öncesi trafiğe kapalı olan bölgelerdeki denetimlerini sıklaştırdı

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bayram öncesi trafiğe kapalı olan bölgelerdeki denetimlerini sıklaştırdı Zabıta ekipleri, özellikle yaya yoğunluğunun yaşandığı ve araç trafiğine kapalı olan Ömerağa ile Karabaş Mahallelerindeki denetimlerini arttırdılar. Bölgelerdeki ticari hareketliliğin sürmesi, vatandaş ile esnafın   rahat ve huzurlu alışveriş ortamında buluşması için denetimlerini sıklaştıran ekipleri, trafiğe kapalı olan bölgelerde uygunsuz park edilen araçlarla ilgili emniyet ekipleriyle birlikte kontroller gerçekleştirdi. Uygunsuz park edilen araçlarla ilgili sürücülere uyarılarda bulunan ve uygunsuz parklanmaları kaldıran  zabıta ekipleri “vatandaşımızın rahat ve huzurlu bir ortamda bayram alışverişini gerçekleştirmesi için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Özellikle yaya yoğunluğunun yaşandığı İstiklal ve Fethiye Caddelerinde araç sürücülerine gerekli uyarıları yapıyoruz. Özellikle motosiklet sürücülerinin trafiğe kapalı olan bu bölgeleri kullanması trafik yönünden çeşitli olumsuzlukların yaşanmasına neden oluyor. Biz de sürücülere, yaya yoğunluğunun yaşandığı trafiğe kapalı olan bu bölgelere motorlu taşıtların girmesinin yasak olduğunu hatırlatıp, kurallara uymalarını, aksi halde cezai işlemde bulunulacağımızı söylüyoruz” dediler.
İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bayram öncesi trafiğe kapalı olan bölgelerdeki denetimlerini sıklaştırdı

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bayram öncesi trafiğe kapalı olan bölgelerdeki denetimlerini sıklaştırdı

Zabıta ekipleri, özellikle yaya yoğunluğunun yaşandığı ve araç trafiğine kapalı olan Ömerağa ile Karabaş Mahallelerindeki denetimlerini arttırdılar. Bölgelerdeki ticari hareketliliğin sürmesi, vatandaş ile esnafın   rahat ve huzurlu alışveriş ortamında buluşması için denetimlerini sıklaştıran ekipleri, trafiğe kapalı olan bölgelerde uygunsuz park edilen araçlarla ilgili emniyet ekipleriyle birlikte kontroller gerçekleştirdi.

Uygunsuz park edilen araçlarla ilgili sürücülere uyarılarda bulunan ve uygunsuz parklanmaları kaldıran  zabıta ekipleri “vatandaşımızın rahat ve huzurlu bir ortamda bayram alışverişini gerçekleştirmesi için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Özellikle yaya yoğunluğunun yaşandığı İstiklal ve Fethiye Caddelerinde araç sürücülerine gerekli uyarıları yapıyoruz. Özellikle motosiklet sürücülerinin trafiğe kapalı olan bu bölgeleri kullanması trafik yönünden çeşitli olumsuzlukların yaşanmasına neden oluyor. Biz de sürücülere, yaya yoğunluğunun yaşandığı trafiğe kapalı olan bu bölgelere motorlu taşıtların girmesinin yasak olduğunu hatırlatıp, kurallara uymalarını, aksi halde cezai işlemde bulunulacağımızı söylüyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.