Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Akşener Körfez’de konuştu, Bunlar geldikleri gibi gidecekler “

SİYASET 01.07.2021 - 22:41, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1881+ kez okundu.
 

Akşener Körfez’de konuştu, Bunlar geldikleri gibi gidecekler “

Körfez ilçesinde esnfa ziyaretleri gerçekleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hükümete yüklenerek “ Bunlar üçkağıtçı, geldikleri gibi gidecekler” dedi.

Meral Akşener Körfez'de esnafları dinledi Kocaeli'ne gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Körfez ilçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Akşener, siftah yapmadığını söyleyen bir dükkandan alışveriş yaptı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Kocaeli'ne geldi. Akşener ilk olarak Gebze'de esnafların dertlerini dinlerken sonrasında Körfez ilçesine gelerek esnafların sıkıntılarını dinlemeye devam etti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Körfez İlçesi Mimar Sinan Mahallesinde yer alan esnaflardan fotoğrafçı, emlakçı ve giyimci işletmelerini ziyaret etti. Akşener giyim dükkanının siftah yapmaması üzerine ilk alışverişi gömlek alarak yaptı.
Körfez ilçesinde esnfa ziyaretleri gerçekleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hükümete yüklenerek “ Bunlar üçkağıtçı, geldikleri gibi gidecekler” dedi.

Meral Akşener Körfez'de esnafları dinledi

Kocaeli'ne gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Körfez ilçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Akşener, siftah yapmadığını söyleyen bir dükkandan alışveriş yaptı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Kocaeli'ne geldi. Akşener ilk olarak Gebze'de esnafların dertlerini dinlerken sonrasında Körfez ilçesine gelerek esnafların sıkıntılarını dinlemeye devam etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Körfez İlçesi Mimar Sinan Mahallesinde yer alan esnaflardan fotoğrafçı, emlakçı ve giyimci işletmelerini ziyaret etti. Akşener giyim dükkanının siftah yapmaması üzerine ilk alışverişi gömlek alarak yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.