Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Ali Karadeniz'in acı günü

Vefat 24.06.2021 - 19:35, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1740+ kez okundu.
 

Ali Karadeniz'in acı günü

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan ,Körfez Körfez Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Karadeniz'in kayınpederi Ahmet Vural (77) geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti

Körfez Fatih Mahallesi'nde oturan ve Almanya'dan emekli olan  5 çocuk babası Ahmet Vural bir süre önce felç geçirmişti, gece geç saatlerde rahatsızlanan yaşlı adam hemen ailesi ve yakınları tarafından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Kalp krizi geçirdi anlaşılan yaşlı adam tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Ahmet Vural Mimar Sinan Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrasında İlimtepe Belen Mezarlığı'nda toprağa verildi. Körfez Manşet Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.
Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan ,Körfez Körfez Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Karadeniz'in kayınpederi Ahmet Vural (77) geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti

Körfez Fatih Mahallesi'nde oturan ve Almanya'dan emekli olan  5 çocuk babası Ahmet Vural bir süre önce felç geçirmişti, gece geç saatlerde rahatsızlanan yaşlı adam hemen ailesi ve yakınları tarafından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Kalp krizi geçirdi anlaşılan yaşlı adam tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Ahmet Vural Mimar Sinan Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrasında İlimtepe Belen Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Körfez Manşet Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.