Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Antikkapı’nın genç şefleri Antalya’da yarışacak

KÜLTÜR 08.11.2018 - 14:46, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1874+ kez okundu.
 

Antikkapı’nın genç şefleri Antalya’da yarışacak

7. Alanya Belediyesi ve Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması’na Antikkapı’dan jüri ve yarışmacılar da katılacak.

Alanya Belediyesi ve Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği’nin ortak organizasyonu ile Antalya’nın Alanya ilçesinde “7. Alanya Belediyesi ve Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması” düzenlenecek. 07-09 Kasım tarihleri arasında Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan yarışmaya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Antikkapı A.Ş de katılacak. Antikkapı’dan iki jüri üyesi ve üç genç şef Kocaeli’yi yarışmada temsil edecekler.   4 KATEGORİ Lise, üniversite, usta şefler ve yöresel lezzetler kategorisinde düzenlenecek organizasyonda yarışmacılar 3 gün boyunca farklı lezzetler ve şovlarla yeteneklerini gösterme imkânı bulacaklar. 80 juri, 900 katılımcının katılacağı yarışmaya Şehrin Mutfağı Antikkapı’dan Murat Sarıkaya ve Yüksel Akdeniz jüri üyesi olarak, usta şeflerin yetiştirdiği genç şeflerden Yakup Kaşhan, Merve Nur Cansoy ve Faik Kahraman ise yarışmacı olarak katılım sağlayacak. KOCAELİ’NİN TATLARI Genç şefler farklı dallarda yarışacaklar.  Faik Kahraman balık ve Kocaeli’nin meşhur tatlısı Pişmaniyeyi tanıtmak amacıyla, içerisinde pişmaniyenin de olduğu özel bir tatlı ile yarışacak.  Merve Nur ise yarışmaya kuzu kafes ve meyveli katmer tatlısı ile katılacak.  Son yarışmacı Yakup Kaşhan da kahve soslu bonfile ve cennet hurmalı cremm brulle ile damaklarda farklı bir tat bırakacak. Kocaeli’nin Usta Şefi Naif Bagi ise Kocaeli Bilge Şehir Yöresel Yemek Kitabı’nın tanıtımını yaparak ve genç yeteneklere sempozyum verecek.
7. Alanya Belediyesi ve Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması’na Antikkapı’dan jüri ve yarışmacılar da katılacak.

Alanya Belediyesi ve Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği’nin ortak organizasyonu ile Antalya’nın Alanya ilçesinde “7. Alanya Belediyesi ve Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması” düzenlenecek. 07-09 Kasım tarihleri arasında Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan yarışmaya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Antikkapı A.Ş de katılacak. Antikkapı’dan iki jüri üyesi ve üç genç şef Kocaeli’yi yarışmada temsil edecekler.  

4 KATEGORİ

Lise, üniversite, usta şefler ve yöresel lezzetler kategorisinde düzenlenecek organizasyonda yarışmacılar 3 gün boyunca farklı lezzetler ve şovlarla yeteneklerini gösterme imkânı bulacaklar. 80 juri, 900 katılımcının katılacağı yarışmaya Şehrin Mutfağı Antikkapı’dan Murat Sarıkaya ve Yüksel Akdeniz jüri üyesi olarak, usta şeflerin yetiştirdiği genç şeflerden Yakup Kaşhan, Merve Nur Cansoy ve Faik Kahraman ise yarışmacı olarak katılım sağlayacak.

KOCAELİ’NİN TATLARI

Genç şefler farklı dallarda yarışacaklar.  Faik Kahraman balık ve Kocaeli’nin meşhur tatlısı Pişmaniyeyi tanıtmak amacıyla, içerisinde pişmaniyenin de olduğu özel bir tatlı ile yarışacak.  Merve Nur ise yarışmaya kuzu kafes ve meyveli katmer tatlısı ile katılacak.  Son yarışmacı Yakup Kaşhan da kahve soslu bonfile ve cennet hurmalı cremm brulle ile damaklarda farklı bir tat bırakacak. Kocaeli’nin Usta Şefi Naif Bagi ise Kocaeli Bilge Şehir Yöresel Yemek Kitabı’nın tanıtımını yaparak ve genç yeteneklere sempozyum verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.