Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Aracın çarptığı motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

Trafik Kazası 25.05.2020 - 14:46, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 3078+ kez okundu.
 

Aracın çarptığı motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

İzmit Tavşantepe Mahallesi’nde bir aracın çarpması sonucu kontrolden çıkan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

İzmit Tavşantepe Mahallesi’nde bir aracın çarpması sonucu kontrolden çıkan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Alınan bilgiye göre İzmit Tavşantepe Mahallesi Turan Güneş Caddesinde seyir halinde olan Süleyman Altuntaş (47) idaresindeki 34 VP 4928 plakalı motosiklete sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet sürücüsü, Süleyman Altuntaş, motosikletten düşerek ağır yaralandı. İNCELEME BAŞLATILDI Araç sürücüsü olay yerinden kaçarken bu sırada bölgede çıkan bir kavgayı ayıran polis ekipleri, kazayı görünce durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan Altuntaş, Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralanan Altuntaş’ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtilirken polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.
İzmit Tavşantepe Mahallesi’nde bir aracın çarpması sonucu kontrolden çıkan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

İzmit Tavşantepe Mahallesi’nde bir aracın çarpması sonucu kontrolden çıkan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre İzmit Tavşantepe Mahallesi Turan Güneş Caddesinde seyir halinde olan Süleyman Altuntaş (47) idaresindeki 34 VP 4928 plakalı motosiklete sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet sürücüsü, Süleyman Altuntaş, motosikletten düşerek ağır yaralandı.

İNCELEME BAŞLATILDI

Araç sürücüsü olay yerinden kaçarken bu sırada bölgede çıkan bir kavgayı ayıran polis ekipleri, kazayı görünce durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan Altuntaş, Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralanan Altuntaş’ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtilirken polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.