Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Ayrılma aşamasındaki eşi ve ailesini bıçakla rehin aldı

ASAYİŞ 29.05.2021 - 22:33, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1907+ kez okundu.
 

Ayrılma aşamasındaki eşi ve ailesini bıçakla rehin aldı

Derince'de aralarında dini nikahlı eşinin de bulunduğu 4’ü çocuk 7 kişiyi rehin alan şahıs tutuklandı.

Derince'de aralarında dini nikahlı eşinin de bulunduğu 4’ü çocuk 7 kişiyi rehin alan şahıs tutuklandı. Alınan bilgiye göre Derince’de imam nikahlı olduğu eski eşi G.G ile görüşmek istediği öğrenilen H.B. (35), ailesinin yanında bulunan eski eşi ile konuşmak için yanına gitti. Burada eşi ve eşinin akrabaları arasında tartışma çıktı. Tartışma esnasında H.B., aralarında eski eşi G.G. ve  3 çocuğun da bulunduğu R. V. G. S., M. S., G. E. G., K. S. M., Y. A. ve S. N. K.’yı  bıçak zoru ile  rehin aldı.  Evden gelen sesler üzerine bölge sakinleri polise ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, H.B’yi ikna etmeye uğraştı. Çabalar sonuç vermeyince polis ekipleri müdahalede bulunarak H.B.’yi gözaltına aldı. Herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı olayda gözaltına alınan H.B. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Derince'de aralarında dini nikahlı eşinin de bulunduğu 4’ü çocuk 7 kişiyi rehin alan şahıs tutuklandı.

Derince'de aralarında dini nikahlı eşinin de bulunduğu 4’ü çocuk 7 kişiyi rehin alan şahıs tutuklandı.

Alınan bilgiye göre Derince’de imam nikahlı olduğu eski eşi G.G ile görüşmek istediği öğrenilen H.B. (35), ailesinin yanında bulunan eski eşi ile konuşmak için yanına gitti. Burada eşi ve eşinin akrabaları arasında tartışma çıktı. Tartışma esnasında H.B., aralarında eski eşi G.G. ve  3 çocuğun da bulunduğu R. V. G. S., M. S., G. E. G., K. S. M., Y. A. ve S. N. K.’yı  bıçak zoru ile  rehin aldı.  Evden gelen sesler üzerine bölge sakinleri polise ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, H.B’yi ikna etmeye uğraştı. Çabalar sonuç vermeyince polis ekipleri müdahalede bulunarak H.B.’yi gözaltına aldı. Herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı olayda gözaltına alınan H.B. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.