Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Büyükakın, “Yüzümüzde yönümüzde her daim millete dönüktür”

SİYASET 11.07.2021 - 13:40, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2493+ kez okundu.
 

Başkan Büyükakın, “Yüzümüzde yönümüzde her daim millete dönüktür”

Başkan Büyükakın, İzmit’in Sekbanlı köyünü ziyaret ederek burada ki çocuklarla, gençlerle ve köy sakinleriyle bir araya geldi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, İzmit’in Sekbanlı köyünü ziyaret ederek burada ki çocuklarla, gençlerle ve köy sakinleriyle bir araya geldi. Sekbanlı köyünde yaşayanların sevgi ve ilgisiyle karşılaşan Başkan Büyükakın, “Halkımızın sevgisine mazhar olmak, o sevginin karşılığını verecek çalışmalara imza atmak ve her şeyin ötesinde gönüllerde kalmak bizim boynumuzun borcudur” dedi. “Milletimizin taleplerine ve önerilerine cevap verecek şekilde ekiplerimizle birlikte çalışıyoruz” vurgusu da yapan Başkan Büyükakın, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu kadir şinas milletimize hizmet ediyoruz. Halkımızın bizden memnunsa ve mutluysa, biz huzurlu ve mutluyuz. Büyükşehir Belediyesi’nin boşa geçirecek bir dakikası yoktur ve bu hedefle vatandaşımıza hizmet ediyoruz. Siyaset, sonuç odaklıdır, yani hizmet ve eser için yapılır. Bu ilkeye göre siyasetimizi, insan ve hizmet merkezli yapıyoruz” şeklinde konuştu.  “HER ESERİMİZİN VE İCRAATIMIZIN TAM MERKEZİNDE İNSAN VARDIR” İzmit’in ihtiyaçlarına dönük adım attıklarını, ulaşım başta olmak üzere her karışında hizmet odaklı yol yürüdüklerini dile getiren Başkan Büyükakın, “Her eserimizin ve icraatımızın tam merkezinde insan olduğunu bir kez da dile getirmek isterim. Projelerimiz vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak, halkımızı mutlu kılmak ve sonuçta insanımızın halis dualarını almaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti, her daim insanına hizmet etme anlayışıyla yol haritasını çizmiştir. Halkımızda bizleri ve tüm AK Parti teşkilatlarını kendisine hizmet eden büyük bir siyasi hareket olarak görmüştür ve görmeye de devam etmektedir” ifadelerini sarf etti.  “GELECEĞE GURURLA BAKACAĞIMIZ ESERLER BIRAKACAĞIZ”  Kocaelilerin huzurla yaşayacağı bir kent için çalıştıklarını da İzmit Sekbanlı köyüne gerçekleştirdiği ziyaret sonrası dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, “Kocaeli bizim sevdamız, bunu da her daim dile getiriyoruz. Milletimizle olan iletişimimizden ve muhabbetimizden asla taviz vermedik, bundan sonrada vermeyeceğiz. Şehrimizin birlik ve beraberliği, huzuru bizler için çok önemlidir. Köylerimizde yaşayan her vatandaşımızın istekleri ve taleplerine hızlı cevap vermek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Her türlü yalan ve iftiralara rağmen milletimiz kendisine kimin hizmet ettiğini çok iyi biliyor. Yüzümüzde yönümüzde her daim millete dönüktür.  Dün böyleydi, bugünde böyle yarında böyle olacak. Her daim geleceğe gururla bakacağımız eserler bırakacağız. AK parti teşkilatları ve bizler hiçbir zaman millete efendi olmak için değil, hizmetkâr olmak için geldik. Çok şükür bu şekilde de milletimizin emrindeyiz” diye konuştu. 
Başkan Büyükakın, İzmit’in Sekbanlı köyünü ziyaret ederek burada ki çocuklarla, gençlerle ve köy sakinleriyle bir araya geldi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, İzmit’in Sekbanlı köyünü ziyaret ederek burada ki çocuklarla, gençlerle ve köy sakinleriyle bir araya geldi. Sekbanlı köyünde yaşayanların sevgi ve ilgisiyle karşılaşan Başkan Büyükakın, “Halkımızın sevgisine mazhar olmak, o sevginin karşılığını verecek çalışmalara imza atmak ve her şeyin ötesinde gönüllerde kalmak bizim boynumuzun borcudur” dedi. “Milletimizin taleplerine ve önerilerine cevap verecek şekilde ekiplerimizle birlikte çalışıyoruz” vurgusu da yapan Başkan Büyükakın, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu kadir şinas milletimize hizmet ediyoruz. Halkımızın bizden memnunsa ve mutluysa, biz huzurlu ve mutluyuz. Büyükşehir Belediyesi’nin boşa geçirecek bir dakikası yoktur ve bu hedefle vatandaşımıza hizmet ediyoruz. Siyaset, sonuç odaklıdır, yani hizmet ve eser için yapılır. Bu ilkeye göre siyasetimizi, insan ve hizmet merkezli yapıyoruz” şeklinde konuştu. 

“HER ESERİMİZİN VE İCRAATIMIZIN TAM MERKEZİNDE İNSAN VARDIR”

İzmit’in ihtiyaçlarına dönük adım attıklarını, ulaşım başta olmak üzere her karışında hizmet odaklı yol yürüdüklerini dile getiren Başkan Büyükakın, “Her eserimizin ve icraatımızın tam merkezinde insan olduğunu bir kez da dile getirmek isterim. Projelerimiz vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak, halkımızı mutlu kılmak ve sonuçta insanımızın halis dualarını almaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti, her daim insanına hizmet etme anlayışıyla yol haritasını çizmiştir. Halkımızda bizleri ve tüm AK Parti teşkilatlarını kendisine hizmet eden büyük bir siyasi hareket olarak görmüştür ve görmeye de devam etmektedir” ifadelerini sarf etti. 

“GELECEĞE GURURLA BAKACAĞIMIZ ESERLER BIRAKACAĞIZ” 

Kocaelilerin huzurla yaşayacağı bir kent için çalıştıklarını da İzmit Sekbanlı köyüne gerçekleştirdiği ziyaret sonrası dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, “Kocaeli bizim sevdamız, bunu da her daim dile getiriyoruz. Milletimizle olan iletişimimizden ve muhabbetimizden asla taviz vermedik, bundan sonrada vermeyeceğiz. Şehrimizin birlik ve beraberliği, huzuru bizler için çok önemlidir. Köylerimizde yaşayan her vatandaşımızın istekleri ve taleplerine hızlı cevap vermek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Her türlü yalan ve iftiralara rağmen milletimiz kendisine kimin hizmet ettiğini çok iyi biliyor. Yüzümüzde yönümüzde her daim millete dönüktür.  Dün böyleydi, bugünde böyle yarında böyle olacak. Her daim geleceğe gururla bakacağımız eserler bırakacağız. AK parti teşkilatları ve bizler hiçbir zaman millete efendi olmak için değil, hizmetkâr olmak için geldik. Çok şükür bu şekilde de milletimizin emrindeyiz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.