Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Hürriyet’ten Kocaelispor İçin Karşıyaka’ya Çok Güzel Hareket

SPOR 10.12.2019 - 11:45, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2374+ kez okundu.
 

Başkan Hürriyet’ten Kocaelispor İçin Karşıyaka’ya Çok Güzel Hareket

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Karşıyaka’dan mağlup ayrılan Kocaelisporlu taraftarlar için yapılan moral dolu harekete karşılık muhteşem bir jestte imza attı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Karşıyaka’dan mağlup ayrılan Kocaelisporlu taraftarlar için yapılan moral dolu harekete karşılık muhteşem bir jestte imza attı İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 20 Ekim Çarşamba Günü oynanan Karşıyaka-Kocaelispor maçında tribünlerin ve futbolcuların sergilediği futbolda özlenen dostluk kokan harekete kayıtsız kalmadı. Kocaelispor’un mağlubiyet aldığı maç sonrası kendi futbolcularına ‘Formaları Çıkarın, Tribüne Atın’ şeklinde seslenen Karşıyakalı taraftarların çağrısıyla yeşil siyahlı taraftarların aldığı formalara karşılık büyük bir jest yapıldı. BÜYÜK SÜRPRİZ Takımlarını desteklemek üzere 8 Aralık Pazar Günü Derince Belediyespor karşılaşması için ilimize gelen Karşıyaka taraftarları Kuruçeşme istikameti E5 üzerinde büyük bir sürprizle karşılaştı. Başkan Hürriyet’in, ön tarafında ‘İzmit Unutmaz 20.10.2019 Formaları Çıkarın Tribüne Atın’ ve arka tarafında ‘41 Karşıyaka’ yazılı Karşıyaka taraftarları için özel olarak hazırlattığı yeşil siyah formayla yolda karşılanan Karşıyaka taraftarları büyük bir sevinç yaşadı. DERNEĞE ASILACAK İzmit Belediyesi adına hazırlanan özel forma Karşıyaka taraftarlarına Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa tarafından taktim edildi. Gördükleri ilgi ve vefa dolu hareket karşısında mutluluklarını dile getiren Karşıyaka taraftarları, yeşil siyah formanın kendileri için manevi değerinin çok büyük olduğunu ve derneklerine asacaklarını söyledi. BÜYÜK YANKI BULDU Karşıyakalı taraftarlar yaşanan güzel olay sonrası kendi sosyal medya hesapları üzerinden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür mesajları yayınladı.  Türkiye’nin dört bir yanında büyük yankı bulan iki takımın dostluk dolu karşılıklı jestleri ‘Futbolda özlenen çok güzel hareketler bunlar’ şeklinde yorumlandı.  
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Karşıyaka’dan mağlup ayrılan Kocaelisporlu taraftarlar için yapılan moral dolu harekete karşılık muhteşem bir jestte imza attı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Karşıyaka’dan mağlup ayrılan Kocaelisporlu taraftarlar için yapılan moral dolu harekete karşılık muhteşem bir jestte imza attı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 20 Ekim Çarşamba Günü oynanan Karşıyaka-Kocaelispor maçında tribünlerin ve futbolcuların sergilediği futbolda özlenen dostluk kokan harekete kayıtsız kalmadı. Kocaelispor’un mağlubiyet aldığı maç sonrası kendi futbolcularına ‘Formaları Çıkarın, Tribüne Atın’ şeklinde seslenen Karşıyakalı taraftarların çağrısıyla yeşil siyahlı taraftarların aldığı formalara karşılık büyük bir jest yapıldı.

BÜYÜK SÜRPRİZ

Takımlarını desteklemek üzere 8 Aralık Pazar Günü Derince Belediyespor karşılaşması için ilimize gelen Karşıyaka taraftarları Kuruçeşme istikameti E5 üzerinde büyük bir sürprizle karşılaştı. Başkan Hürriyet’in, ön tarafında ‘İzmit Unutmaz 20.10.2019 Formaları Çıkarın Tribüne Atın’ ve arka tarafında ‘41 Karşıyaka’ yazılı Karşıyaka taraftarları için özel olarak hazırlattığı yeşil siyah formayla yolda karşılanan Karşıyaka taraftarları büyük bir sevinç yaşadı.

DERNEĞE ASILACAK

İzmit Belediyesi adına hazırlanan özel forma Karşıyaka taraftarlarına Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa tarafından taktim edildi. Gördükleri ilgi ve vefa dolu hareket karşısında mutluluklarını dile getiren Karşıyaka taraftarları, yeşil siyah formanın kendileri için manevi değerinin çok büyük olduğunu ve derneklerine asacaklarını söyledi.

BÜYÜK YANKI BULDU

Karşıyakalı taraftarlar yaşanan güzel olay sonrası kendi sosyal medya hesapları üzerinden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür mesajları yayınladı.  Türkiye’nin dört bir yanında büyük yankı bulan iki takımın dostluk dolu karşılıklı jestleri ‘Futbolda özlenen çok güzel hareketler bunlar’ şeklinde yorumlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.