Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Söğüt, bizlerle alay mı ediyorsunuz?

SİYASET 27.01.2020 - 20:46, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1475+ kez okundu.
 

Başkan Söğüt, bizlerle alay mı ediyorsunuz?

Geçtiğimiz günlerde Gazetemizde yaptığımız “ Başkan Söğüt kimden korkuyor” başlıklı haber yapmıştık.

Geçtiğimiz günlerde Gazetemizde yaptığımız “ Başkan Söğüt kimden korkuyor” başlıklı haber yapmıştık. Körfez ilçede 6 mahallede “Halk Ekmek” büfeleri açmış, vatandaşa 200 gr. Ekmeği 1 TL’ye satılıyordu. Her nedense ilçemizde fakir ve yoksulun çoğunlukta olduğu Hereke bölgesine ucuz Halk ekmek için büfe açamamıştı. Birilerinden çekindiği için Vatandaşı ucuz ekmek yemesine izin vermemişti. Körfez Manşet Gazetesi Başkan Söğüt’e şunu somuştu. “Başkan Söğüt Kimden Korkuyor” diye haber yapmıştık. Aradan geçen süreye rağmen Başkan Söğüt’ten şu ana kadar bir açıklama gelmedi. Bugün ise Körfez Belediye başkanı Şener Söğüt, A takımında bulunan Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan’ı da alarak Hacı Osman Mahallesi’nde bulunan Körfez Belediyesi’ne ait Halk Ekmek fabrikasına geçerek bol bol resim çektirerek sosyal medya üzerinden resimlerini paylaşarak adeta şov yaptılar. Başkan Söğüt’e soruyorum Bu ucuz halk ekmek neden Hereke’li vatandaşımıza neden ulaşmıyor. Korktuğunuz biri mi? Var : Çıkın açıklayın, halkı bilgilendirin..Açıklamazsanız inanın sizde büyük vebal olur. Herekelileri neden cezalandırıyorsunuz Gönül Belediyeciliğinden söz ediyorsunuz Bu mu sizin Gönül Belediyeciliğiniz.. İnanın çok günahkarsınız çok.. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, yanında kurmayı Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan ile birlikte Halk ekmek fırınını ziyaret ederek bilgi aldı. Ardından fotoğrafları Sosyal medya üzerinden paylaştı.   
Geçtiğimiz günlerde Gazetemizde yaptığımız “ Başkan Söğüt kimden korkuyor” başlıklı haber yapmıştık.

Geçtiğimiz günlerde Gazetemizde yaptığımız “ Başkan Söğüt kimden korkuyor” başlıklı haber yapmıştık.

Körfez ilçede 6 mahallede “Halk Ekmek” büfeleri açmış, vatandaşa 200 gr. Ekmeği 1 TL’ye satılıyordu. Her nedense ilçemizde fakir ve yoksulun çoğunlukta olduğu Hereke bölgesine ucuz Halk ekmek için büfe açamamıştı. Birilerinden çekindiği için Vatandaşı ucuz ekmek yemesine izin vermemişti.

Körfez Manşet Gazetesi Başkan Söğüt’e şunu somuştu. “Başkan Söğüt Kimden Korkuyor” diye haber yapmıştık. Aradan geçen süreye rağmen Başkan Söğüt’ten şu ana kadar bir açıklama gelmedi.

Bugün ise Körfez Belediye başkanı Şener Söğüt, A takımında bulunan Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan’ı da alarak Hacı Osman Mahallesi’nde bulunan Körfez Belediyesi’ne ait Halk Ekmek fabrikasına geçerek bol bol resim çektirerek sosyal medya üzerinden resimlerini paylaşarak adeta şov yaptılar.

Başkan Söğüt’e soruyorum Bu ucuz halk ekmek neden Hereke’li vatandaşımıza neden ulaşmıyor.

Korktuğunuz biri mi? Var :

Çıkın açıklayın, halkı bilgilendirin..Açıklamazsanız inanın sizde büyük vebal olur.

Herekelileri neden cezalandırıyorsunuz

Gönül Belediyeciliğinden söz ediyorsunuz

Bu mu sizin Gönül Belediyeciliğiniz..

İnanın çok günahkarsınız çok..

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, yanında kurmayı Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan ile birlikte Halk ekmek fırınını ziyaret ederek bilgi aldı. Ardından fotoğrafları Sosyal medya üzerinden paylaştı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.