Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Söğüt, “Esnafımız istesin, biz yaparız”

GÜNDEM 16.07.2021 - 23:32, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2252+ kez okundu.
 

Başkan Söğüt, “Esnafımız istesin, biz yaparız”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ağadere’de başlayan alışveriş panayırını gezdi. Esnafla vatandaşla sohbet eden Başkan Söğüt, “Kazanan Körfez’in esnafı olsun” dedi

Körfez Belediyesi, Körfez Ticaret Odası ve Körfez Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından Körfez’de her bayram öncesi düzenlenen Alışveriş Panayırı, Mimar Sinan Mahallesi’nin ardından Ağadere Caddesi’nde de başladı. Başkan Şener Söğüt de panayırın açıldığı ilk gün Başkan Yardımcısı Osman Yurt, meclis üyeleri ve Ağadere Platformu yöneticileri ile birlikte hem esnafı gezdi hem de vatandaşlarla sohbet etti. HERKES MEMNUN Her yıl olduğu gibi daha ilk günden büyük ilgi gören panayır dolayısıyla esnaflar Başkan Söğüt’e teşekkür etti. Vatandaşlar da panayır dolayısıyla memnun olduklarını belirterek her yıl devam etmesini istedi. Başkan Söğüt de her zaman esnafın yanında olduklarını belirterek, “Ağadere’deki esnafımızın oluşturduğu platform taleplerini dile getirdi. HER ZAMAN YANINIZDAYIZ Bizler her zaman esnafımızın yanında olduğumu belirttik. Esnaf kazanırsa, herkes kazanır. Vatandaşlarımız için de büyük kolaylık oluyor. Ve görüyoruz ki gerçekten büyük bir memnuniyet var” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt daha sonra çay ikram etmek isteyen esnafa konuk oldu, hem sohbet etti hem de onların taleplerini dinledi.  
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ağadere’de başlayan alışveriş panayırını gezdi. Esnafla vatandaşla sohbet eden Başkan Söğüt, “Kazanan Körfez’in esnafı olsun” dedi

Körfez Belediyesi, Körfez Ticaret Odası ve Körfez Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından Körfez’de her bayram öncesi düzenlenen Alışveriş Panayırı, Mimar Sinan Mahallesi’nin ardından Ağadere Caddesi’nde de başladı. Başkan Şener Söğüt de panayırın açıldığı ilk gün Başkan Yardımcısı Osman Yurt, meclis üyeleri ve Ağadere Platformu yöneticileri ile birlikte hem esnafı gezdi hem de vatandaşlarla sohbet etti.

HERKES MEMNUN

Her yıl olduğu gibi daha ilk günden büyük ilgi gören panayır dolayısıyla esnaflar Başkan Söğüt’e teşekkür etti. Vatandaşlar da panayır dolayısıyla memnun olduklarını belirterek her yıl devam etmesini istedi. Başkan Söğüt de her zaman esnafın yanında olduklarını belirterek, “Ağadere’deki esnafımızın oluşturduğu platform taleplerini dile getirdi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Bizler her zaman esnafımızın yanında olduğumu belirttik. Esnaf kazanırsa, herkes kazanır. Vatandaşlarımız için de büyük kolaylık oluyor. Ve görüyoruz ki gerçekten büyük bir memnuniyet var” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt daha sonra çay ikram etmek isteyen esnafa konuk oldu, hem sohbet etti hem de onların taleplerini dinledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.