Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Söğüt, “Zor süreci esnafımızla birlikte atlatacağız”

EKONOMİ 04.01.2021 - 13:17, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1968+ kez okundu.
 

Başkan Söğüt, “Zor süreci esnafımızla birlikte atlatacağız”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Mimar Sinan Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan Etzade Kasap’ın açılışına katıldı. Esnafın her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Söğüt, pandemi süreci boyunca her türlü desteği verdiklerini, vermeyi de sürdüreceklerini belirtti

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Mimar Sinan Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan Yıldırım Tok’un işletmeciliğini üstlendiği Etzade Kasap’ın açılışına katıldı. Açılışa ayrıca Başkan Yardımcısı Faruk Denli, Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Aynur Şöhretli Yiğit ve çok sayıda davetli katıldı. GÜZEL BİR İŞLETME KAZANDIRILDI Açılışta konuşan Başkan Şener Söğüt, açılan her işletmenin Körfez’e değer katacağını belirtere, “İşletmeci Yıldırım Tok’u tebrik ederim. Bölgeye güzel bir işletme kazandırdı. Biz, Körfez’e değer katacak her çalışmanın yanındayız, olmayı da sürdüreceğiz. Pandemi süreci kuşkusuz esnafımızı da etkiledi. DESTEĞİMİZ SÜRECEK Bizler de bu süreçte esnafımız için gerekli adımları atıyoruz. Pandemi süreci dolayısıyla faaliyetleri durdurulan esnafımıza 1.000’er liralık ayni yardımlarda bulunduk. Ayrıca kuaför ve güzellik merkezlerine de içerisinde hijyen setlerinin olduğu paketleri dağıttık. Bu zorlu süreci birlikte el birliği ile atlatacağız” dedi.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Mimar Sinan Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan Etzade Kasap’ın açılışına katıldı. Esnafın her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Söğüt, pandemi süreci boyunca her türlü desteği verdiklerini, vermeyi de sürdüreceklerini belirtti

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Mimar Sinan Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan Yıldırım Tok’un işletmeciliğini üstlendiği Etzade Kasap’ın açılışına katıldı. Açılışa ayrıca Başkan Yardımcısı Faruk Denli, Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Aynur Şöhretli Yiğit ve çok sayıda davetli katıldı.

GÜZEL BİR İŞLETME KAZANDIRILDI

Açılışta konuşan Başkan Şener Söğüt, açılan her işletmenin Körfez’e değer katacağını belirtere, “İşletmeci Yıldırım Tok’u tebrik ederim. Bölgeye güzel bir işletme kazandırdı. Biz, Körfez’e değer katacak her çalışmanın yanındayız, olmayı da sürdüreceğiz. Pandemi süreci kuşkusuz esnafımızı da etkiledi.

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Bizler de bu süreçte esnafımız için gerekli adımları atıyoruz. Pandemi süreci dolayısıyla faaliyetleri durdurulan esnafımıza 1.000’er liralık ayni yardımlarda bulunduk. Ayrıca kuaför ve güzellik merkezlerine de içerisinde hijyen setlerinin olduğu paketleri dağıttık. Bu zorlu süreci birlikte el birliği ile atlatacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.