Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

“Bir gün değil, her gün değerlisiniz”

YAŞAM 08.03.2021 - 13:23, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1507+ kez okundu.
 

“Bir gün değil, her gün değerlisiniz”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle, Körfez Belediyesi’nin kadın çalışanlarına çiçek hediye etti, ‘Bizim için bir gün değil, her gün değerlisiniz” dedi

Belediye Başkanı Şener Söğüt, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla, belediyenin çeşitli birimlerinde yönetici ve personel olarak görev yapan kadın çalışanlarla bir araya geldi. Başkan Söğüt, kadınlar için özel olarak hazırlanan çiçekleri kendilerine hediye etti. TOPLUMUN TEMEL TAŞLARISINIZ Türk toplumunda kadının yerinin büyük öneme sahip olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Şener Söğüt, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 'daha güzel bir Körfez' için' birlikte mesai harcadığımız kadın çalışma arkadaşlarımıza çiçek takdim ettik. Huzurlu, sağlıklı ve üreten bir toplumun temel taşları olan kadınlarımızın, hayatlarımızda ki değeri ve önemi çok büyük. KADINLARDAN TEŞEKKÜR Kadın çalışanlarımızla, Körfezimiz için omuz omuza çalışıyoruz. Her birine gayretleri, fedakârlıkları ve sabırları için teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün jesti karşısında mutlu olan kadınlar, Başkan Söğüt’e teşekkür ettiler.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle, Körfez Belediyesi’nin kadın çalışanlarına çiçek hediye etti, ‘Bizim için bir gün değil, her gün değerlisiniz” dedi

Belediye Başkanı Şener Söğüt, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla, belediyenin çeşitli birimlerinde yönetici ve personel olarak görev yapan kadın çalışanlarla bir araya geldi. Başkan Söğüt, kadınlar için özel olarak hazırlanan çiçekleri kendilerine hediye etti.

TOPLUMUN TEMEL TAŞLARISINIZ

Türk toplumunda kadının yerinin büyük öneme sahip olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Şener Söğüt, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 'daha güzel bir Körfez' için' birlikte mesai harcadığımız kadın çalışma arkadaşlarımıza çiçek takdim ettik. Huzurlu, sağlıklı ve üreten bir toplumun temel taşları olan kadınlarımızın, hayatlarımızda ki değeri ve önemi çok büyük.

KADINLARDAN TEŞEKKÜR

Kadın çalışanlarımızla, Körfezimiz için omuz omuza çalışıyoruz. Her birine gayretleri, fedakârlıkları ve sabırları için teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün jesti karşısında mutlu olan kadınlar, Başkan Söğüt’e teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.