Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Bozkurt;

SİYASET 05.05.2021 - 00:04, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1795+ kez okundu.
 

Bozkurt;

DEVA Partisi Körfez İlçe başkanı Orhan Bozkurt, AKP'li Belediye Meclis Üyesi hakkında suç duyurusu yapılmalı ve derhal yargılanmalı ve hesap sorulmalı dedi.

AKP Körfez Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Belediye Spor Koordinatörü Selami Tanış’ın, bir süre önce Körfez Belediyesi’ne ait demir tel örgüleri belediyeye ait araç ve personel aracılığıyla İlimtepe’deki evine götürdüğü öğrenildi. Olayın duyulmasıyla halk ve birçok siyasi partiliden tepki gören Tanış, belediye spor koordinatörlüğünden istifa etti. Konuyla ilgili adli işlemin yapılmaması muhalefet tarafından tepki alırken, AKP İlçe Başkanlığı ve ittifak partisi MHP İlçe Başkanlığı olay hakkında açıklama yapmayarak sessizliğini korudu. “HESABI SORULMALI” DEVA Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, “Yapılanlara olumlu yaklaşacak değiliz. Bugün eğer tel örgülerine kadar bu iş düşüldüyse altında daha neler vardır bunları da sormak isteriz. Bu kadar sorumsuzluk nasıl olur bilmiyoruz. Bunun altında başka şeylerin de olduğunu düşünüyoruz. Bu olay başka tutumsuzlukların olduğunun mesajını veriyor. Hesabının sorulmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.  
DEVA Partisi Körfez İlçe başkanı Orhan Bozkurt, AKP'li Belediye Meclis Üyesi hakkında suç duyurusu yapılmalı ve derhal yargılanmalı ve hesap sorulmalı dedi.

AKP Körfez Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Belediye Spor Koordinatörü Selami Tanış’ın, bir süre önce Körfez Belediyesi’ne ait demir tel örgüleri belediyeye ait araç ve personel aracılığıyla İlimtepe’deki evine götürdüğü öğrenildi. Olayın duyulmasıyla halk ve birçok siyasi partiliden tepki gören Tanış, belediye spor koordinatörlüğünden istifa etti. Konuyla ilgili adli işlemin yapılmaması muhalefet tarafından tepki alırken, AKP İlçe Başkanlığı ve ittifak partisi MHP İlçe Başkanlığı olay hakkında açıklama yapmayarak sessizliğini korudu.

“HESABI SORULMALI”

DEVA Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, “Yapılanlara olumlu yaklaşacak değiliz. Bugün eğer tel örgülerine kadar bu iş düşüldüyse altında daha neler vardır bunları da sormak isteriz. Bu kadar sorumsuzluk nasıl olur bilmiyoruz. Bunun altında başka şeylerin de olduğunu düşünüyoruz. Bu olay başka tutumsuzlukların olduğunun mesajını veriyor. Hesabının sorulmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.