Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Büyükşehir’den Koronavirüsle Mücadeleye Önemli Destek

SAĞLIK 11.12.2020 - 12:54, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1384+ kez okundu.
 

Büyükşehir’den Koronavirüsle Mücadeleye Önemli Destek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, ilimizdeki koronavirüsle mücadele çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla “2. Pandemi Destek Paketi” hayata geçirilmişti. Paket içerisinde yer alan “Sağlık Cihaz Desteği” ile ilimizde acil ihtiyaç gerektiren özellikli cihazlar bugün itibariyle Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından,  ilimizdeki koronavirüsle mücadele çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla “2. Pandemi Destek Paketi” hayata geçirilmişti. Paket içerisinde yer alan “Sağlık Cihaz Desteği” ile ilimizde acil ihtiyaç gerektiren özellikli cihazlar bugün itibariyle Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi. 1 BUÇUK MİLYON TL’LİK CİHAZ DESTEĞİ Büyükşehir Belediyesi tarafından İl Sağlık Müdürlüğüne kazandırılan ve toplamda 1 buçuk milyon TL değerindeki 4 adet PCR (koronavirüs test)cihazı, 10 adet hasta başı monitörü, 5 adet yüksek basınçlı oksijen ve nemlendirme ünitesi sayesinde, ilimizdeki koronavirüsle mücadele çalışmalarına önemli katkılar sağlanacak. BİRBİRİ ARDINA ÖNEMLİ DESTEKLER Daha önce ilimizdeki filyasyon işlemleri ve saha çalışmalarında kullanılmak üzere,  80 adet tablet,  40 adet bilgisayar, 40 adet araç, 61 şoför personel  ve 20 temizlik personeli desteğinde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, son olarak koronavirüsle mücadelede önemli katkılar sağlayacak cihazları ilimize kazandırdı. Cihazlar, ilimizdeki test kapasitesini arttıracak, yatarak tedavi gören birçok hastaya önemli hizmetler verecek ve acil şifalar sağlayacak. PEHLEVAN’DAN TEŞEKKÜR Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen cihaz desteğine teşekkür etmek amacıyla Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Dr. Ebubekir Ardıç’ı ziyaret eden Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, cihazların ilimizdeki koronavirüsle mücadele çalışmalarına büyük katkılar sağlayacağını belirtti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın sürecin başından itibaren kendilerini hiç yalnız bırakmadığını ve devamlı destekçileri olduğunu vurgulayan Pehlevan “ Tüm dünyayı ve ülkemizi etkileyen Koronavirüs salgınında Sağlık Bakanlığımız ve Kocaeli Valiliğimizin koordinasyonunda  ilimizdeki tüm kurum ve kuruluşlar, işletmeler, dernekler, odalar ve sivil toplum kuruluşları ile iş birliği içeresindeyiz.  Tüm bu çalışmaların her aşamasında, Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz bizleri hiç yalnız bırakmadılar. Bugünde Büyükşehir Belediyesi tarafından bizlere sunulan bu cihazlar, koronavirüsle mücadelede çok önemli hizmetler sağlayacak önemli ve özellikli cihazlar. Halk Sağlığı Laboratuvarında kullanılacak olan 4 adet PCR cihazı ile ilimizde yapılan günlük kovid test sayısını arttırmış olacağız. Monitör, oksijen,  nemlendirme üniteleriyle ise ilimizdeki 5 pandemi hastanesinde bulunan yoğun bakımlarımızda ki gerekli acil ihtiyaçlarımız giderilmiş olacak. Katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a Genel Sekreter Yardımcımız Sayın Dr. Hasan Aydınlık’a, Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sayın Dr. Ebubekir Ardıç’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, ilimize hayırlı olmasını diliyor, saygılar sunuyorum” diye konuştu.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, ilimizdeki koronavirüsle mücadele çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla “2. Pandemi Destek Paketi” hayata geçirilmişti. Paket içerisinde yer alan “Sağlık Cihaz Desteği” ile ilimizde acil ihtiyaç gerektiren özellikli cihazlar bugün itibariyle Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından,  ilimizdeki koronavirüsle mücadele çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla “2. Pandemi Destek Paketi” hayata geçirilmişti. Paket içerisinde yer alan “Sağlık Cihaz Desteği” ile ilimizde acil ihtiyaç gerektiren özellikli cihazlar bugün itibariyle Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi.

1 BUÇUK MİLYON TL’LİK CİHAZ DESTEĞİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından İl Sağlık Müdürlüğüne kazandırılan ve toplamda 1 buçuk milyon TL değerindeki 4 adet PCR (koronavirüs test)cihazı, 10 adet hasta başı monitörü, 5 adet yüksek basınçlı oksijen ve nemlendirme ünitesi sayesinde, ilimizdeki koronavirüsle mücadele çalışmalarına önemli katkılar sağlanacak.

BİRBİRİ ARDINA ÖNEMLİ DESTEKLER

Daha önce ilimizdeki filyasyon işlemleri ve saha çalışmalarında kullanılmak üzere,  80 adet tablet,  40 adet bilgisayar, 40 adet araç, 61 şoför personel  ve 20 temizlik personeli desteğinde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, son olarak koronavirüsle mücadelede önemli katkılar sağlayacak cihazları ilimize kazandırdı. Cihazlar, ilimizdeki test kapasitesini arttıracak, yatarak tedavi gören birçok hastaya önemli hizmetler verecek ve acil şifalar sağlayacak.

PEHLEVAN’DAN TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen cihaz desteğine teşekkür etmek amacıyla Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Dr. Ebubekir Ardıç’ı ziyaret eden Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, cihazların ilimizdeki koronavirüsle mücadele çalışmalarına büyük katkılar sağlayacağını belirtti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın sürecin başından itibaren kendilerini hiç yalnız bırakmadığını ve devamlı destekçileri olduğunu vurgulayan Pehlevan “ Tüm dünyayı ve ülkemizi etkileyen Koronavirüs salgınında Sağlık Bakanlığımız ve Kocaeli Valiliğimizin koordinasyonunda  ilimizdeki tüm kurum ve kuruluşlar, işletmeler, dernekler, odalar ve sivil toplum kuruluşları ile iş birliği içeresindeyiz.  Tüm bu çalışmaların her aşamasında, Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz bizleri hiç yalnız bırakmadılar. Bugünde Büyükşehir Belediyesi tarafından bizlere sunulan bu cihazlar, koronavirüsle mücadelede çok önemli hizmetler sağlayacak önemli ve özellikli cihazlar.

Halk Sağlığı Laboratuvarında kullanılacak olan 4 adet PCR cihazı ile ilimizde yapılan günlük kovid test sayısını arttırmış olacağız. Monitör, oksijen,  nemlendirme üniteleriyle ise ilimizdeki 5 pandemi hastanesinde bulunan yoğun bakımlarımızda ki gerekli acil ihtiyaçlarımız giderilmiş olacak. Katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a Genel Sekreter Yardımcımız Sayın Dr. Hasan Aydınlık’a, Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sayın Dr. Ebubekir Ardıç’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, ilimize hayırlı olmasını diliyor, saygılar sunuyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.