Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Büyükşehir, kadın muhtarların kadınlar gününü kutladı

YAŞAM 09.03.2021 - 12:00, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2555+ kez okundu.
 

Büyükşehir, kadın muhtarların kadınlar gününü kutladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla il genelindeki 27 kadın muhtarı ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörleri Hasan Ayaz, İbrahim Pehlivan ve Nihat Abiş, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Numan Balaban, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı İbrahim Efe ve beraberinde kadın personeller il genelindeki 27 kadın muhtarı ve Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral’ı ziyaret ederek, kadınlar gününü kutladı. KOMEK’TEN EL EMEĞİ HEDİYELER Muhtarlara, Başkan Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın selamını ileten belediye yetkilileri, Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları’ndaki (KO-MEK) kursiyerler tarafından yapılan el emeği göz nuru çeşitli hediyeler takdim etti. MAHALLELERE KADIN ELİ DEĞİYOR Muhtarların, yerel yönetim ve demokrasinin işleyişinde önemli bir role sahip olduğu vurgulanan ziyaretlerde, kadın muhtarların artmasından ve mahallelere kadın eli değmesinden duyulan memnuniyet ifade edildi. BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren kadın muhtarlar, mahallelerindeki sorunların çözümü ve hizmet noktasında kendilerine destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a ve ekibine teşekkür ettiler.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla il genelindeki 27 kadın muhtarı ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörleri Hasan Ayaz, İbrahim Pehlivan ve Nihat Abiş, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Numan Balaban, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı İbrahim Efe ve beraberinde kadın personeller il genelindeki 27 kadın muhtarı ve Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral’ı ziyaret ederek, kadınlar gününü kutladı.

KOMEK’TEN EL EMEĞİ HEDİYELER

Muhtarlara, Başkan Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın selamını ileten belediye yetkilileri, Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları’ndaki (KO-MEK) kursiyerler tarafından yapılan el emeği göz nuru çeşitli hediyeler takdim etti.

MAHALLELERE KADIN ELİ DEĞİYOR

Muhtarların, yerel yönetim ve demokrasinin işleyişinde önemli bir role sahip olduğu vurgulanan ziyaretlerde, kadın muhtarların artmasından ve mahallelere kadın eli değmesinden duyulan memnuniyet ifade edildi.

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren kadın muhtarlar, mahallelerindeki sorunların çözümü ve hizmet noktasında kendilerine destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a ve ekibine teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.