Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Chp Kocaeli Bu Kez Balkan Türkleri İçin Sahada

GÜNDEM 09.07.2021 - 22:09, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1491+ kez okundu.
 

Chp Kocaeli Bu Kez Balkan Türkleri İçin Sahada

CHP Kocaeli bu kez genel merkez tarafından başlatılan Balkan Masası çalışmaları için sahaya inerek ilk etap 4 dernek yönetimi ile bir araya geldi

CHP Kocaeli bu kez genel merkez tarafından başlatılan Balkan Masası çalışmaları için sahaya inerek ilk etap 4 dernek yönetimi ile bir araya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü, genel merkez tarafından Balkanlar’da yaşayan ve Balkanlar’dan anavatana dönen Türklerin sorunlarına çözüm üretmek amacıyla kurduğu Balkan Masası çalışmaları için sahaya indi. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, il yönetim kurulu üyeleri, CHP Kocaeli Balkan Masası temsilcileri Selim Yıldız, Recep Mutlu, Erdem Arcan ve Bulgaristan Türkleri Kocaeli Temsilcisi Alptekin Cevherli çalışmaların ilk etabında 4 derneği ziyaret ederek taleplerini dinledi. ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK CHP Kocaeli Balkan Masası heyeti sırasıyla Kocaeli Trakya İlleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayten Kuşkonmaz ve yönetimi, Kocaeli Rumeli Türkleri Kültür Dayanışma Derneği Recep Altintip ve yönetimi, Kocaeli Rumeli Türkleri Balkan Kadınları Derneği Başkan Ayşe Alparslan ve yönetimi, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmit Şubesi Başkanı Yüksel Öztürk ve yönetimi ile bir araya geldi. CHP Balkan Masası’nın yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren heyet, dernek yönetimlerinin çalışmaları ve destek bekledikleri konular hakkında bilgi aldı.
CHP Kocaeli bu kez genel merkez tarafından başlatılan Balkan Masası çalışmaları için sahaya inerek ilk etap 4 dernek yönetimi ile bir araya geldi

CHP Kocaeli bu kez genel merkez tarafından başlatılan Balkan Masası çalışmaları için sahaya inerek ilk etap 4 dernek yönetimi ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü, genel merkez tarafından Balkanlar’da yaşayan ve Balkanlar’dan anavatana dönen Türklerin sorunlarına çözüm üretmek amacıyla kurduğu Balkan Masası çalışmaları için sahaya indi. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, il yönetim kurulu üyeleri, CHP Kocaeli Balkan Masası temsilcileri Selim Yıldız, Recep Mutlu, Erdem Arcan ve Bulgaristan Türkleri Kocaeli Temsilcisi Alptekin Cevherli çalışmaların ilk etabında 4 derneği ziyaret ederek taleplerini dinledi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

CHP Kocaeli Balkan Masası heyeti sırasıyla Kocaeli Trakya İlleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayten Kuşkonmaz ve yönetimi, Kocaeli Rumeli Türkleri Kültür Dayanışma Derneği Recep Altintip ve yönetimi, Kocaeli Rumeli Türkleri Balkan Kadınları Derneği Başkan Ayşe Alparslan ve yönetimi, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmit Şubesi Başkanı Yüksel Öztürk ve yönetimi ile bir araya geldi. CHP Balkan Masası’nın yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren heyet, dernek yönetimlerinin çalışmaları ve destek bekledikleri konular hakkında bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.