">
Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

CHP'li Meclis üyesi salondan çıkartıldı

SİYASET 02.03.2021 - 16:22, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2612+ kez okundu.
 

CHP'li Meclis üyesi salondan çıkartıldı

Körfez Belediyesi Mart ayı meclis toplantısında CHP'li Meclis üyesi Erkan Uygun  ile Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt arasında yaşanan "Terbiyesiz" polemiği  sonucu , Başkan Söğüt'ün talimatıyla CHP'li Uygun, salondan çıkarıldı..Körfez Belediye Meclis toplantısında CHP Meclis üyesi Erkan Uygun ile Körfez Belediye Başkanı Erkan Uygun uygun arasında “ Terbiyesiz “ polemeği yaşanması üzerine Başkan Söğüt ; CHP’li Belediye Meclis üyesini zabıtalara talimat vererek dışarıya çıkarılmasını emretti. Bunun üzerine CHP’li meclis üyeleri salonu birlikte terk etti. İŞTE O TARTIŞMALAR Körfez Belediye Meclisi’nin bugünkü oturumu karıştı. CHP Grup Başkanvekili Erkan Uygun ve Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt arasında tartışma başladı. Erkan Uygun, Nazende Tesislerinin 100 bin TL limitli kredi kartı kullanmasının nedenini sordu. “KARALAMA YAPMA!” Şener Söğüt, “İşi şova döndürmeye başladınız. Burada şov yapmayalım. Karalamadan medeni bir şekilde konuşalım. Niyet okumayalım” dedi. SAÇMA SAPAN KONUŞUYORSUN Erkan Uygun, “Benim sözümü kesmeyin” dedi. Söğüt, “Sabrediyorum hiç olmadık yere teşkilatı katıyorsunuz. Teşkilatlara rant sağlıyorsunuz diyorsunuz. Teşkilatıma ithamda bulunuyorsunuz. Ne saçma sapan konuşuyorsun.”   100 BİN TL’LİK KREDİ KARTI Erkan Uygun, “Benim konuşmam size saçma gelebilir. Sizinki de bize saçma gelebilir. Soru sormak sizi neden bu kadar geriyor. Bu 100 bin TL’lik kredi kartını neden istiyorsunuz? Siz itham etme hakkını kendinizde buluyorsunuz.” dedi. SERT İFADELER Söğüt: Düzgün adam gibi konuş.  Erkan Uygun: Saygısız konuşuyorsun. Hadsizlik yapma! Söğüt: Alın bunu kimseye hakaret edemezsin. Erkan Uygun: Terbiyesiz adam. Söğüt: Terbiyesiz sensin  Tansiyonun yükselmesi nedeniyle Söğüt, Erkan Uygun’un dışarı çıkarılmasını istedi. Bu sırada CHP’li meclis üyeleri de salonu terk etti. Söğüt, “Her mecliste buna katlanıyoruz. Benim teşkilatımı itham ederse biz de gerekeni yaparız” dedi. CHP’DEN KINAMA MESAJI Yaşanan bu gerilimin ardından CHP Körfez İlçe Başkanlığı, Şener Söğüt’ü kınayan bir mesaj yayımladı.

Körfez Belediyesi Mart ayı meclis toplantısında CHP'li Meclis üyesi Erkan Uygun  ile Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt arasında yaşanan "Terbiyesiz" polemiği  sonucu , Başkan Söğüt'ün talimatıyla CHP'li Uygun, salondan çıkarıldı..Körfez Belediye Meclis toplantısında CHP Meclis üyesi Erkan Uygun ile Körfez Belediye Başkanı Erkan Uygun uygun arasında “ Terbiyesiz “ polemeği yaşanması üzerine Başkan Söğüt ; CHP’li Belediye Meclis üyesini zabıtalara talimat vererek dışarıya çıkarılmasını emretti. Bunun üzerine CHP’li meclis üyeleri salonu birlikte terk etti.

İŞTE O TARTIŞMALAR

Körfez Belediye Meclisi’nin bugünkü oturumu karıştı. CHP Grup Başkanvekili Erkan Uygun ve Körfez Belediye Başkanı  arasında tartışma başladı. Erkan Uygun, Nazende Tesislerinin 100 bin TL limitli kredi kartı kullanmasının nedenini sordu.

“KARALAMA YAPMA!”

Şener Söğüt, “İşi şova döndürmeye başladınız. Burada şov yapmayalım. Karalamadan medeni bir şekilde konuşalım. Niyet okumayalım” dedi.

SAÇMA SAPAN KONUŞUYORSUN

Erkan Uygun, “Benim sözümü kesmeyin” dedi. Söğüt, “Sabrediyorum hiç olmadık yere teşkilatı katıyorsunuz. Teşkilatlara rant sağlıyorsunuz diyorsunuz. Teşkilatıma ithamda bulunuyorsunuz. Ne saçma sapan konuşuyorsun.”

 

100 BİN TL’LİK KREDİ KARTI

Erkan Uygun, “Benim konuşmam size saçma gelebilir. Sizinki de bize saçma gelebilir. Soru sormak sizi neden bu kadar geriyor. Bu 100 bin TL’lik kredi kartını neden istiyorsunuz? Siz itham etme hakkını kendinizde buluyorsunuz.” dedi.

SERT İFADELER

Söğüt: Düzgün adam gibi konuş. 

Erkan Uygun: Saygısız konuşuyorsun. Hadsizlik yapma!

Söğüt: Alın bunu kimseye hakaret edemezsin.

Erkan Uygun: Terbiyesiz adam.

Söğüt: Terbiyesiz sensin 

Tansiyonun yükselmesi nedeniyle Söğüt, Erkan Uygun’un dışarı çıkarılmasını istedi. Bu sırada CHP’li meclis üyeleri de salonu terk etti.

Söğüt, “Her mecliste buna katlanıyoruz. Benim teşkilatımı itham ederse biz de gerekeni yaparız” dedi.

CHP’DEN KINAMA MESAJI

Yaşanan bu gerilimin ardından  İlçe Başkanlığı, Şener Söğüt’ü kınayan bir mesaj yayımladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.