Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

CHP'li Pişkin , ŞERH İMZASI KOYDU

SİYASET 03.04.2021 - 23:06, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1681+ kez okundu.
 

CHP'li Pişkin , ŞERH İMZASI KOYDU

Dün yapılan Körfez Belediyesi Meclis toplantısında alınan kararla ,Körfez Belediyesi tarafından ilçedeki amatör kulüplere yapılacak olan yardımlarla ilgili olarak CHP meclis üyesi Yelda Pişkin,yapaılacak yardıma şerh imzası koydu

Körfez belediyesi CHP Meclis üyesi Yelda Pişkin yaptığı konuşmada  neden şerh imzası verdiğini açıkladı. Sayın Başkan, Değerli Meclis Üyeleri; Spor sağlıklı yaşam İçin ne kadar gerekli İse, günümüz toplumsal dünyasında sportif faaliyetler de en az onun kadar Önemli hale gelmiştir. Seyir zevkinin yanı sıra, ekonomik alanda da büyük bir sektör oluşmuştur. Bu hacimli sektörün en çarpıcı yönü kuşkusuz rekabet kısmıdır. Rekabetçi tarafı olmasa tüm cazibesini yitireceğini düşünmekteyiz. Her kulübün kendi Öz kaynaklan İle bu rekabette bir adım Öne çıkmaya çalışması da gayet anlaşılır bir durumdur. Kamusal alanda eşit hizmet ilkesi hedeflenerek kurulan belediyeler, bu anlamda da dengeyi sağlamak amacıyla kulüplere eşit miktarda destek vererek rekabette adalet düzenleyicidir. Binde 12 lik düzenlemenin adaletli dağıtılarak herhangi bir kulübün haksız olarak Öne çıkmasını engellemek amacıyla yapılmış olduğu açıktır. Şayet bu dönemde pandemi bahane edilerek diğer kulüplerin hakkı gasp edilmemelidir, aksine tek bir spor kulübüne çeşitli şartlarla aktarılacak olan paranın diğer kulüpler nazarında adalet eşitliği bozacağı kanaatindeyiz. Bugün buna onay verenleri yarın ve sonrasında daima kamu vicdanı karşısında muhakeme yapmasını rica ederiz. Bizim tavsiyemiz  bursuna, mahalle spor alanlarının çoğaltılmasına, pandemi şartlarında İmkansızlarla eğitimi aksayan çocuklarımızın teknolojik İmkansızlıklarının giderilmesine harcanmasını rica ederiz. Bu nedenlerden dolayı sunulan rapora şerh koyduğumuzu bildirir yüce meclisi sevgi ve saygı İle selamlarız.
Dün yapılan Körfez Belediyesi Meclis toplantısında alınan kararla ,Körfez Belediyesi tarafından ilçedeki amatör kulüplere yapılacak olan yardımlarla ilgili olarak CHP meclis üyesi Yelda Pişkin,yapaılacak yardıma şerh imzası koydu

Körfez belediyesi CHP Meclis üyesi Yelda Pişkin yaptığı konuşmada  neden şerh imzası verdiğini açıkladı.

Sayın Başkan, Değerli Meclis Üyeleri;

Spor sağlıklı yaşam İçin ne kadar gerekli İse, günümüz toplumsal dünyasında sportif faaliyetler de en az onun kadar Önemli hale gelmiştir. Seyir zevkinin yanı sıra, ekonomik alanda da büyük bir sektör oluşmuştur.

Bu hacimli sektörün en çarpıcı yönü kuşkusuz rekabet kısmıdır. Rekabetçi tarafı olmasa tüm cazibesini yitireceğini düşünmekteyiz. Her kulübün kendi Öz kaynaklan İle bu rekabette bir adım Öne çıkmaya çalışması da gayet anlaşılır bir durumdur.

Kamusal alanda eşit hizmet ilkesi hedeflenerek kurulan belediyeler, bu anlamda da dengeyi sağlamak amacıyla kulüplere eşit miktarda destek vererek rekabette adalet düzenleyicidir. Binde 12 lik düzenlemenin adaletli dağıtılarak herhangi bir kulübün haksız olarak Öne çıkmasını engellemek amacıyla yapılmış olduğu açıktır.

Şayet bu dönemde pandemi bahane edilerek diğer kulüplerin hakkı gasp edilmemelidir, aksine tek bir spor kulübüne çeşitli şartlarla aktarılacak olan paranın diğer kulüpler nazarında adalet eşitliği bozacağı kanaatindeyiz. Bugün buna onay verenleri yarın ve sonrasında daima kamu vicdanı karşısında muhakeme yapmasını rica ederiz. Bizim tavsiyemiz  bursuna, mahalle spor alanlarının çoğaltılmasına, pandemi şartlarında İmkansızlarla eğitimi aksayan çocuklarımızın teknolojik İmkansızlıklarının giderilmesine harcanmasını rica ederiz. Bu nedenlerden dolayı sunulan rapora şerh koyduğumuzu bildirir yüce meclisi sevgi ve saygı İle selamlarız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.