Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: İşte yeni yasaklar!

GÜNDEM 13.04.2021 - 19:00, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1709+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: İşte yeni yasaklar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yasakları açıkladı.

Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde:  AB liderleri ile Gümrük Birliği, vize serbestisi dahil gündemdeki gelişmeleri konuştuk. Türkiye AB ile ilişkilerinde her zaman samimi ve şeffaf olmuştur. AB'ye tam üyelik için atılması gereken adımları birer birer attık - Avrupa'nın göç akınına uğramasının önüne geçtik. Biz hala AB tam üyelik hedefine bağlıyız. AB'den tek talebimiz üyeliği kabul edilen diğer ülkelerle aynı süreçlerden geçmek. Biz kendi vatandaşlarımız için en faydalısı neyse onu yapmayı zaten sürdüreceğiz. En başından beri AB'ye tam üyelik için gereken adımları birer birer attık. Türkiye'nin demokrasi, insan hakları, ekonomide güven ve istikrar gibi unsurlardaki gayreti kendi vatandaşlarının hak, özgürlük ve refah seviyesini yükseltmeyi amaçlamaktadır.  Geçtiğimiz cuma Rusya Devlet Başkanı Sayın Putin'le oldukça verimli bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik. Turizm, Ukrayna krizi ve Karabağ meselesini ele aldık. Rusya ile şartlar ne olursa olsun açık tuttuğumuz diyalog kanallarının başarılı sonuçlara vesile olduğuna inanıyorum. Libya bizim için herhangi bir ülke değildir. Libya’nın barış, huzur ve esenlik içerisinde yaşamasını en az kendi bekamız kadar önemsiyoruz. Ülkemize yeni ve sivil bir anayasa kavuşturma çalışmalarına titizlikle devam ediyoruz.  Ekonominin üretim tarafından işler çok iyi gidiyor. Fabrikalarımız mal yetiştirmek için gece gündüz çalışıyor, taleplere yetişebilmek için sürekli yeni yatırımlar yapıyoruz.  Salgın tedbirleri sebebiyle zarar gören esnafları pek çok başlık altında destekliyoruz. Verdiğimiz karşılıksız desteklerin tutarı 60 milyar TL'yi aştı. Salgının ilk günlerinden itibaren işleri aksayan tüm kesimleri destekliyor, yanlarında yer alıyoruz. İçeride özellikle hizmetler sektöründe yaşanan sıkıntıları yakından takip ediyoruz. Tedbirler sebebiyle faaliyetlerine ara vermek, sınırlandırmak zorunda kalan esnaflarımızı pek çok başlık altında destekliyoruz. Sosyal koruma kalkanı altında verdiğimiz desteklerin tutarı 60 milyar lirayı aşmıştır. Esnaflarımızın bir an önce eski düzenlerine dönmek istediklerinin farkındayız. Ramazan ayının ilk iki haftasında tedbirleri biraz daha sıkılaştırarak kısmi kapanma uygulamasına geçiyoruz. Aşı sırası gelenlerin bu imkanı derhal değerlendirmelerini istiyorum. İki haftalık dönemde hedeflediğimiz oranda iyileşmeyi temin edemezsek devamında çok daha sert uygulamaların gelmesi kaçınılmaz hale gelecek. Hafta içi sokağa çıkma sınırlamasının saatleri akşam 19.00 ve sabah 05.00 olarak güncellenmiştir. Sokağa çıkma saatlerinde zorunlu haller dışında şehirler arası seyahatlere izin verilmeyecektir. 8. ve 12. sınıflar ile okul öncesi eğitim kurumları dışındaki tüm kademeler uzaktan eğitimle faaliyetlerini sürdürecektir. 65 yaş üstü ve 18 yaş altının şehir içi toplu taşıma araçlarını kullanma sınırlamasını yeniden getiriyoruz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yasakları açıkladı.

Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde: 

  • AB liderleri ile Gümrük Birliği, vize serbestisi dahil gündemdeki gelişmeleri konuştuk. Türkiye AB ile ilişkilerinde her zaman samimi ve şeffaf olmuştur. AB'ye tam üyelik için atılması gereken adımları birer birer attık - Avrupa'nın göç akınına uğramasının önüne geçtik.
  • Biz hala AB tam üyelik hedefine bağlıyız. AB'den tek talebimiz üyeliği kabul edilen diğer ülkelerle aynı süreçlerden geçmek. Biz kendi vatandaşlarımız için en faydalısı neyse onu yapmayı zaten sürdüreceğiz.
  • En başından beri AB'ye tam üyelik için gereken adımları birer birer attık. Türkiye'nin demokrasi, insan hakları, ekonomide güven ve istikrar gibi unsurlardaki gayreti kendi vatandaşlarının hak, özgürlük ve refah seviyesini yükseltmeyi amaçlamaktadır. 
  • Geçtiğimiz cuma Rusya Devlet Başkanı Sayın Putin'le oldukça verimli bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik. Turizm, Ukrayna krizi ve Karabağ meselesini ele aldık. Rusya ile şartlar ne olursa olsun açık tuttuğumuz diyalog kanallarının başarılı sonuçlara vesile olduğuna inanıyorum.
  • Libya bizim için herhangi bir ülke değildir. Libya’nın barış, huzur ve esenlik içerisinde yaşamasını en az kendi bekamız kadar önemsiyoruz.
  • Ülkemize yeni ve sivil bir anayasa kavuşturma çalışmalarına titizlikle devam ediyoruz. 
  • Ekonominin üretim tarafından işler çok iyi gidiyor. Fabrikalarımız mal yetiştirmek için gece gündüz çalışıyor, taleplere yetişebilmek için sürekli yeni yatırımlar yapıyoruz. 
  • Salgın tedbirleri sebebiyle zarar gören esnafları pek çok başlık altında destekliyoruz. Verdiğimiz karşılıksız desteklerin tutarı 60 milyar TL'yi aştı.
  • Salgının ilk günlerinden itibaren işleri aksayan tüm kesimleri destekliyor, yanlarında yer alıyoruz. İçeride özellikle hizmetler sektöründe yaşanan sıkıntıları yakından takip ediyoruz. Tedbirler sebebiyle faaliyetlerine ara vermek, sınırlandırmak zorunda kalan esnaflarımızı pek çok başlık altında destekliyoruz. Sosyal koruma kalkanı altında verdiğimiz desteklerin tutarı 60 milyar lirayı aşmıştır. Esnaflarımızın bir an önce eski düzenlerine dönmek istediklerinin farkındayız.
  • Ramazan ayının ilk iki haftasında tedbirleri biraz daha sıkılaştırarak kısmi kapanma uygulamasına geçiyoruz.
  • Aşı sırası gelenlerin bu imkanı derhal değerlendirmelerini istiyorum.
  • İki haftalık dönemde hedeflediğimiz oranda iyileşmeyi temin edemezsek devamında çok daha sert uygulamaların gelmesi kaçınılmaz hale gelecek.
  • Hafta içi sokağa çıkma sınırlamasının saatleri akşam 19.00 ve sabah 05.00 olarak güncellenmiştir.
  • Sokağa çıkma saatlerinde zorunlu haller dışında şehirler arası seyahatlere izin verilmeyecektir.
  • 8. ve 12. sınıflar ile okul öncesi eğitim kurumları dışındaki tüm kademeler uzaktan eğitimle faaliyetlerini sürdürecektir.
  • 65 yaş üstü ve 18 yaş altının şehir içi toplu taşıma araçlarını kullanma sınırlamasını yeniden getiriyoruz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.