Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Demir hibesine CHP şerhi

SİYASET 18.05.2021 - 15:02, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1980+ kez okundu.
 

Demir hibesine CHP şerhi

Kardeş Şehri Çukurca’ya piyasa değeri 500 bin lirayı bulan demir hibe etmek isteyen Körfez Belediyesinin ilgili maddesine CHP’li Meclis üyeleri şerh koydu.

Kardeş Şehri Çukurca’ya piyasa değeri 500 bin lirayı bulan demir hibe etmek isteyen Körfez Belediyesinin ilgili maddesine CHP’li Meclis üyeleri şerh koydu. Körfez Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısının 20. Maddesinde “Kardeş Şehir Çukurca Belediyesine çeşitli ebatlarda toplam 77 ton inşaat demirinin hibe edilmesi için karar alınması” görüşülmüştü. Komisyona iade edilen madde ile ilgili CHP’li Meclis Üyesi Erkan Uygun piyasa değeri yaklaşık 500 bin lirayı bulan hibeye tepki göstermiş, o para ile esnafa destek verilmesi gerektiğini ifade etmişti. CHP ŞERH KOYDU Geçtiğimiz gün Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezinde yapılan Mayıs ayı meclis toplantısında hibe maddesi bir kez daha görüşüldü. 450 bin liralık demir hibesi maddesine CHP’li meclis üyeleri şerh koydu. Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdiler: “Bir önceki meclis gündemindeki eleştirilerimize paralel olarak yapılacak olan yardımın yaklaşık maliyeti 500 bin TL tutarındadır ve bu yardımın öncelikli olarak ilçemizde yer alan ve pandemi süresince mağduriyet yaşayan vatandaşlarımıza, öğrencilerimize ve işyerlerimize dağıtılmasının daha doğru bir davranış olacağını düşünmekteyiz. “HAYATI BİR EHEMMİYETİ YOK” Tüm dünyanın yatırımlarına ara verdiği, vatandaşına nakdi olarak yardım ettiği ve kaynak yarattığı bugünlerde, vergisini topladığınız vatandaşlarımıza doğrudan ya da dolaylı olarak aktarılması taraftarıyız. Demir yardımı yapılması planlanan Çukurca Belediye’sinin demire olan ihtiyacının hayati bir ehemmiyeti olduğunu düşünmemekteyiz. Bugün evinde internet bağlantısı olmayan ve internete erişimini sağlayacak elektronik aleti bulunmayan yüzlerce öğrencimiz bulunmaktadır. “VATANDAŞ TEMEL İHTİYACINI KARŞILAYAMAZ DURUMDA” Yaşanan ekonomik kriz neticesinde işini kaybeden ve işletmesini pandemi nedeniyle açamayan onlarca belki de yüzlerce vatandaşımız bulunmaktadır. Her daim önceliğimizin Körfez halkı olması görüşündeyiz. Körfez halkının parasının Körfez Halkında kalması gerekir. Çukurca Belediyesi eminim ki bu süreçte demirsiz durabilir ancak vatandaşlarımız, hemşerilerimiz eğitim ve gıda gibi temel ihtiyaçlarını karşılamadan duramaz"  
Kardeş Şehri Çukurca’ya piyasa değeri 500 bin lirayı bulan demir hibe etmek isteyen Körfez Belediyesinin ilgili maddesine CHP’li Meclis üyeleri şerh koydu.

Kardeş Şehri Çukurca’ya piyasa değeri 500 bin lirayı bulan demir hibe etmek isteyen Körfez Belediyesinin ilgili maddesine CHP’li Meclis üyeleri şerh koydu.

Körfez Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısının 20. Maddesinde “Kardeş Şehir Çukurca Belediyesine çeşitli ebatlarda toplam 77 ton inşaat demirinin hibe edilmesi için karar alınması” görüşülmüştü. Komisyona iade edilen madde ile ilgili CHP’li Meclis Üyesi Erkan Uygun piyasa değeri yaklaşık 500 bin lirayı bulan hibeye tepki göstermiş, o para ile esnafa destek verilmesi gerektiğini ifade etmişti.

CHP ŞERH KOYDU

Geçtiğimiz gün Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezinde yapılan Mayıs ayı meclis toplantısında hibe maddesi bir kez daha görüşüldü. 450 bin liralık demir hibesi maddesine CHP’li meclis üyeleri şerh koydu. Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdiler: “Bir önceki meclis gündemindeki eleştirilerimize paralel olarak yapılacak olan yardımın yaklaşık maliyeti 500 bin TL tutarındadır ve bu yardımın öncelikli olarak ilçemizde yer alan ve pandemi süresince mağduriyet yaşayan vatandaşlarımıza, öğrencilerimize ve işyerlerimize dağıtılmasının daha doğru bir davranış olacağını düşünmekteyiz.

“HAYATI BİR EHEMMİYETİ YOK”

Tüm dünyanın yatırımlarına ara verdiği, vatandaşına nakdi olarak yardım ettiği ve kaynak yarattığı bugünlerde, vergisini topladığınız vatandaşlarımıza doğrudan ya da dolaylı olarak aktarılması taraftarıyız. Demir yardımı yapılması planlanan Çukurca Belediye’sinin demire olan ihtiyacının hayati bir ehemmiyeti olduğunu düşünmemekteyiz. Bugün evinde internet bağlantısı olmayan ve internete erişimini sağlayacak elektronik aleti bulunmayan yüzlerce öğrencimiz bulunmaktadır.

“VATANDAŞ TEMEL İHTİYACINI KARŞILAYAMAZ DURUMDA”

Yaşanan ekonomik kriz neticesinde işini kaybeden ve işletmesini pandemi nedeniyle açamayan onlarca belki de yüzlerce vatandaşımız bulunmaktadır. Her daim önceliğimizin Körfez halkı olması görüşündeyiz. Körfez halkının parasının Körfez Halkında kalması gerekir. Çukurca Belediyesi eminim ki bu süreçte demirsiz durabilir ancak vatandaşlarımız, hemşerilerimiz eğitim ve gıda gibi temel ihtiyaçlarını karşılamadan duramaz"

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.