Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

DEVA İl Başkanı Koç’tan Kadir Gecesi Mesajı

SİYASET 08.05.2021 - 18:00, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2242+ kez okundu.
 

DEVA İl Başkanı Koç’tan Kadir Gecesi Mesajı

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Başkanı Adem Koç, yayınladığı bir mesajla hemşerilerinin ve bütün İslâm âleminin Mübarek Kadir Gecesi’ni kutladı

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Başkanı Adem Koç, yayınladığı bir mesajla hemşerilerinin ve bütün İslâm âleminin Mübarek Kadir Gecesi’ni kutladı Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de de açıkça belirtildiği gibi bin aydan hayırlı olduğu ifade edilen Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınlayan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, hemşerilerinin ve tüm İslâm âleminin Mübarek Kadir Gecesi’ni kutladı.  Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç mesajında şunları ifade etti; “Bir kez daha idrak etmekle şerefleneceğimiz Kadir Gecesi’nin, bütün hemşerilerime ve İslâm âlemine huzur, barış ve mutluluklar gelmesine vesile olmasını  diliyorum’’ dedi. ÜLKEMİZE HUZUR VE REFAH Başkan Koç, “ Yüce Allah, Kur’an-ı Kerim’de; ‘Şüphesiz, biz onu Kadir gecesinde indirdik. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. O gece, tan yerinin ağarmasına kadar bir esenliktir’ diyor. Peygamber Efendimiz de hadis-i şeriflerinde bu gece çok dua edilmesini tavsiye etmekteler. Biz de bu gece de ellerimizi Yüce Allah’a açarak; ülkemize, milletimize, İslâm âlemine ve tüm insanlığa barış, mutluluk ve huzur getirmesini dileyelim. Ülkemizin gerçek anlamda huzura, mutluluğa ve refaha ihtiyaç duyduğu bu günlerde Kadir Gecesi’ni değerlendirelim... KUDÜS’TEN DOĞU TÜRKİSTAN’A... Başta Türkiye’miz olmak üzere bütün İslam âleminin, mübarek Kadir Gecesi’ni tebrik ederken, bu gecenin feyz ve bereketinden en güzel biçimde nasiplenmeyi diliyorum. Rabbim, huzur, güven ve müreffeh bir şekilde Ramazan Bayramı’na ve güzel günlere ulaşmayı nasip etsin. Kudüs’ten Doğu Türkistan’a kadar dünyanın neresinde olursa olsun zulme uğrayan kardeşlerimizin bir an evvel barış ve huzura kavuşmasını Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum’’ ifadesini kullandı.
DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Başkanı Adem Koç, yayınladığı bir mesajla hemşerilerinin ve bütün İslâm âleminin Mübarek Kadir Gecesi’ni kutladı

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Başkanı Adem Koç, yayınladığı bir mesajla hemşerilerinin ve bütün İslâm âleminin Mübarek Kadir Gecesi’ni kutladı

Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de de açıkça belirtildiği gibi bin aydan hayırlı olduğu ifade edilen Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınlayan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, hemşerilerinin ve tüm İslâm âleminin Mübarek Kadir Gecesi’ni kutladı. 

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç mesajında şunları ifade etti; “Bir kez daha idrak etmekle şerefleneceğimiz Kadir Gecesi’nin, bütün hemşerilerime ve İslâm âlemine huzur, barış ve mutluluklar gelmesine vesile olmasını  diliyorum’’ dedi.

ÜLKEMİZE HUZUR VE REFAH
Başkan Koç, “ Yüce Allah, Kur’an-ı Kerim’de; ‘Şüphesiz, biz onu Kadir gecesinde indirdik. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. O gece, tan yerinin ağarmasına kadar bir esenliktir’ diyor. Peygamber Efendimiz de hadis-i şeriflerinde bu gece çok dua edilmesini tavsiye etmekteler.

Biz de bu gece de ellerimizi Yüce Allah’a açarak; ülkemize, milletimize, İslâm âlemine ve tüm insanlığa barış, mutluluk ve huzur getirmesini dileyelim.

Ülkemizin gerçek anlamda huzura, mutluluğa ve refaha ihtiyaç duyduğu bu günlerde Kadir Gecesi’ni değerlendirelim...

KUDÜS’TEN DOĞU TÜRKİSTAN’A...
Başta Türkiye’miz olmak üzere bütün İslam âleminin, mübarek Kadir Gecesi’ni tebrik ederken, bu gecenin feyz ve bereketinden en güzel biçimde nasiplenmeyi diliyorum. Rabbim, huzur, güven ve müreffeh bir şekilde Ramazan Bayramı’na ve güzel günlere ulaşmayı nasip etsin.

Kudüs’ten Doğu Türkistan’a kadar dünyanın neresinde olursa olsun zulme uğrayan kardeşlerimizin bir an evvel barış ve huzura kavuşmasını Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum’’ ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.