Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

DEVA Körfez'de ilk korona vakası

SAĞLIK 17.11.2020 - 23:46, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1544+ kez okundu.
 

DEVA Körfez'de ilk korona vakası

Kuruluşunu ve kongresini 2 ay gibi kısa sürede tamamlayan Deva Partisi Körfez İlçe yönetiminde ilk Covid vakası yaşandı

DEVA Parti Körfez İlçe Başkan yardımcısı ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mahir Akar ve eşi korona virüsüne yakalandılar. Mahir Akar’ın anne ve babası ile çocuklarının da daha önce testlerinin pozitif çıktığı ve çocukların iyileştiği öğrenilirken, bu süreçte virüsün Akar çiftine bulaştığı belirtiliyor. Hacı Osman Mahallesi’ndeki evlerinde karantina ve tedavilerine başlanan Mahir Akar ve eşinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Kuruluşunu ve kongresini 2 ay gibi kısa sürede tamamlayan Deva Partisi Körfez İlçe yönetiminde ilk Covid vakası yaşandı

DEVA Parti Körfez İlçe Başkan yardımcısı ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mahir Akar ve eşi korona virüsüne yakalandılar.

Mahir Akar’ın anne ve babası ile çocuklarının da daha önce testlerinin pozitif çıktığı ve çocukların iyileştiği öğrenilirken, bu süreçte virüsün Akar çiftine bulaştığı belirtiliyor.

Hacı Osman Mahallesi’ndeki evlerinde karantina ve tedavilerine başlanan Mahir Akar ve eşinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.