Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Doğadan İlham Alan Fotoğraflar Görücüye Çıktı

SANAT 02.11.2018 - 20:41, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2215+ kez okundu.
 

Doğadan İlham Alan Fotoğraflar Görücüye Çıktı

Hayatın her alanına ışık tutmak için yola çıkan Sepaş Enerji’nin, insanın doğayla ilişkisini hatırlatmak amacıyla düzenlediği “Doğanın Enerjisi Fotoğraf Yarışması”ndan seçilen fotoğraflar Kocaeli halkıyla buluştu.

Hayatın her alanına ışık tutmak için yola çıkan Sepaş Enerji’nin, insanın doğayla ilişkisini hatırlatmak amacıyla düzenlediği “Doğanın Enerjisi Fotoğraf Yarışması”ndan seçilen fotoğraflar Kocaeli halkıyla buluştu. 2 – 9 Kasım tarihleri arasında Symbol AVM’de ziyaret edilebilecek serginin açılışını, Sepaş Enerji Genel Müdürü Çağrı Poyraz, yarışmanın jüri başkanı duayen fotoğraf sanatçısı Coşkun Aral ve jüri üyeleri birlikte gerçekleştirdi. Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında 1,7 milyon kişiye hizmet veren Sepaş Enerji’nin, doğa ile insan arasındaki enerji alışverişini fotoğraf sanatıyla en iyi aktaran kişiyi bulmak için düzenlediği fotoğraf yarışmasında seçilen eserler Symbol AVM’de sergilenmeye başlandı. 2 – 9 Kasım tarihleri arasında ziyaret edilebilecek serginin açılışı, Sepaş Enerji Genel Müdürü Çağrı Poyraz, jüri başkanı duayen fotoğraf sanatçısı Coşkun Aral, jüri üyeleri, finalistler ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti. Sergi açılışında kısa bir konuşma yapan Sepaş Enerji Genel Müdürü Çağrı Poyraz, “Sepaş Enerji olarak ana faaliyet bölgelerimiz olan Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Bolu’da, hizmetlerimizin yanı sıra sosyal projelerimizle de var olmanın önemine inanıyoruz. Bu hedef doğrultusunda düzenlediğimiz Sepaş Enerji Doğanın Enerji Fotoğraf Yarışması’na gönderilen en güzel fotoğrafları tüm Kocaeli halkı ile paylaşmak istedik. Dilerim ki sergimizi ziyaret eden tüm Kocaelililer fotoğraflardan bizim kadar etkilenirler” dedi. Yarışmanın Jüri Başkanı Coşkun Aral da projeden gurur duyduğunu belirterek, “Fotoğraf sanatı bir araçtır. Ancak bu araçla ortaya çıkan değerler kalıcıdır. Böylesine güzel bir projede yer almaktan büyük bir memnuniyet duydum” diye konuştu. Sırada Sakarya ve Bolu var Sepaş Enerji’nin düzenlediği Doğanın Enerjisi fotoğraf yarışma kapsamında Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce’den binlerce fotoğraf gönderildi. Eserler fotoğraf sanatçısı Coşkun Aral, Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Emel Akça, fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar, akademisyen Burak Savçın ve Sepaş Enerji Genel Müdürü Çağrı Poyraz’dan oluşan jüri tarafından değerlendirilerek, ilk üç belirlendi. İlk üç fotoğrafın sahibi eylül ayında Coşkun Aral ve İzzet Keribar ile birlikte Kapadokya’da 3 gün geçirerek birbirinden güzel fotoğraflara imza attı. İlk olarak Kocaeli’nde başlayan sergi, 9-16 Kasım tarihleri arasında Sakarya Serdivan AVM’de, 17-23 Kasım tarihleri arasında ile Bolu 14Burda AVM’de bölge halkıyla buluşacak.  
Hayatın her alanına ışık tutmak için yola çıkan Sepaş Enerji’nin, insanın doğayla ilişkisini hatırlatmak amacıyla düzenlediği “Doğanın Enerjisi Fotoğraf Yarışması”ndan seçilen fotoğraflar Kocaeli halkıyla buluştu.

Hayatın her alanına ışık tutmak için yola çıkan Sepaş Enerji’nin, insanın doğayla ilişkisini hatırlatmak amacıyla düzenlediği “Doğanın Enerjisi Fotoğraf Yarışması”ndan seçilen fotoğraflar Kocaeli halkıyla buluştu. 2 – 9 Kasım tarihleri arasında Symbol AVM’de ziyaret edilebilecek serginin açılışını, Sepaş Enerji Genel Müdürü Çağrı Poyraz, yarışmanın jüri başkanı duayen fotoğraf sanatçısı Coşkun Aral ve jüri üyeleri birlikte gerçekleştirdi.

Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında 1,7 milyon kişiye hizmet veren Sepaş Enerji’nin, doğa ile insan arasındaki enerji alışverişini fotoğraf sanatıyla en iyi aktaran kişiyi bulmak için düzenlediği fotoğraf yarışmasında seçilen eserler Symbol AVM’de sergilenmeye başlandı. 2 – 9 Kasım tarihleri arasında ziyaret edilebilecek serginin açılışı, Sepaş Enerji Genel Müdürü Çağrı Poyraz, jüri başkanı duayen fotoğraf sanatçısı Coşkun Aral, jüri üyeleri, finalistler ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.

Sergi açılışında kısa bir konuşma yapan Sepaş Enerji Genel Müdürü Çağrı Poyraz, “Sepaş Enerji olarak ana faaliyet bölgelerimiz olan Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Bolu’da, hizmetlerimizin yanı sıra sosyal projelerimizle de var olmanın önemine inanıyoruz. Bu hedef doğrultusunda düzenlediğimiz Sepaş Enerji Doğanın Enerji Fotoğraf Yarışması’na gönderilen en güzel fotoğrafları tüm Kocaeli halkı ile paylaşmak istedik. Dilerim ki sergimizi ziyaret eden tüm Kocaelililer fotoğraflardan bizim kadar etkilenirler” dedi.

Yarışmanın Jüri Başkanı Coşkun Aral da projeden gurur duyduğunu belirterek, “Fotoğraf sanatı bir araçtır. Ancak bu araçla ortaya çıkan değerler kalıcıdır. Böylesine güzel bir projede yer almaktan büyük bir memnuniyet duydum” diye konuştu.

Sırada Sakarya ve Bolu var

Sepaş Enerji’nin düzenlediği Doğanın Enerjisi fotoğraf yarışma kapsamında Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce’den binlerce fotoğraf gönderildi. Eserler fotoğraf sanatçısı Coşkun Aral, Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Emel Akça, fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar, akademisyen Burak Savçın ve Sepaş Enerji Genel Müdürü Çağrı Poyraz’dan oluşan jüri tarafından değerlendirilerek, ilk üç belirlendi. İlk üç fotoğrafın sahibi eylül ayında Coşkun Aral ve İzzet Keribar ile birlikte Kapadokya’da 3 gün geçirerek birbirinden güzel fotoğraflara imza attı. İlk olarak Kocaeli’nde başlayan sergi, 9-16 Kasım tarihleri arasında Sakarya Serdivan AVM’de, 17-23 Kasım tarihleri arasında ile Bolu 14Burda AVM’de bölge halkıyla buluşacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.