Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Doğaya hayran kaldılar

YAŞAM 29.07.2021 - 11:23, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2008+ kez okundu.
 

Doğaya hayran kaldılar

Körfez’in başarılı öğrencileri, iki günlük gençlik kampı boyunca hem eğlendi hem de doğanın güzelliklerini keşfetti. Keyifli ve renkli geçen gezi sonrası at binme keyfi de yaşandı

Körfez Belediyesi ve Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından üniversite sınavına giren ve okullarında derece elde eden öğrencilere yönelik düzenlenen kamp, renkli görüntülerle tamamlandı. Özellikle Körfez’in gizli güzelliklerine yapılan gezi, öğrencileri büyüledi. Bol bol fotoğraf çektiren gençler, keyifli parkurun zorlu etaplarını da başarı ile tamamlamadı. “HAYRAN KALDIK” Temiz hava almak, spor yapmak, doğa güzelliklerini fotoğraflarla ölümsüzleştirmek ve doğa ile baş başa kalmak adına düzenlenen trekking dolayısıyla oldukça mutlu olduklarını belirten gençler, “Bizleri böyle güzelliklerle baş başa bırakan Körfez Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Gerçekten Körfez’in bu güzelliklerini hiç bilmiyorduk” ifadelerini kullandı. ZORLU AMA KEYİFLİ Uzun, yorucu ama bir o kadar da keyifli gerçekleştirilen yürüyüş sonrası gençler Miraj Atlı Spor Kulübü’nde binicilik dersi aldı. Kendilerine verilen küçük eğitim sonrasında atlara binen gençlerin heyecanı görülmeye değerdi. Gün boyu devam eden etkinlikler kapsamında gençler çeşitli aktivitelere katılım sağladı.
Körfez’in başarılı öğrencileri, iki günlük gençlik kampı boyunca hem eğlendi hem de doğanın güzelliklerini keşfetti. Keyifli ve renkli geçen gezi sonrası at binme keyfi de yaşandı

Körfez Belediyesi ve Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından üniversite sınavına giren ve okullarında derece elde eden öğrencilere yönelik düzenlenen kamp, renkli görüntülerle tamamlandı. Özellikle Körfez’in gizli güzelliklerine yapılan gezi, öğrencileri büyüledi. Bol bol fotoğraf çektiren gençler, keyifli parkurun zorlu etaplarını da başarı ile tamamlamadı.

“HAYRAN KALDIK”

Temiz hava almak, spor yapmak, doğa güzelliklerini fotoğraflarla ölümsüzleştirmek ve doğa ile baş başa kalmak adına düzenlenen trekking dolayısıyla oldukça mutlu olduklarını belirten gençler, “Bizleri böyle güzelliklerle baş başa bırakan Körfez Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Gerçekten Körfez’in bu güzelliklerini hiç bilmiyorduk” ifadelerini kullandı.

ZORLU AMA KEYİFLİ

Uzun, yorucu ama bir o kadar da keyifli gerçekleştirilen yürüyüş sonrası gençler Miraj Atlı Spor Kulübü’nde binicilik dersi aldı. Kendilerine verilen küçük eğitim sonrasında atlara binen gençlerin heyecanı görülmeye değerdi. Gün boyu devam eden etkinlikler kapsamında gençler çeşitli aktivitelere katılım sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.