Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Düştüğü yerde öldü

Vefat 29.06.2021 - 09:46, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1388+ kez okundu.
 

Düştüğü yerde öldü

Körfez Kuzey Mahallesi Yosun Sokak Numara 38’de oturan Mehmet Gül (57) adlı şahıs, evde iken aniden fenalaştı, kusmaya başladı ve düştüğü yerde hayatını kaybetti. Yapılan muayene ve inceleme sonrasında cenaze adli tıp kontrolü için morga kaldırıldı.

Alınan bilgi ve iddialara göre, iki gün önce Covid-19 aşısı olan Mehmet Gül, evde aniden fenalaştı. Kollarında ağrıdan şikayet eden Mehmet Gül, aniden fenalaştı ve kusmaya başladı. Lavaboya giden ve arka arkaya kusan Mehmet Gül, olduğu yere yığılıp kaldı. Eşi ve kızı tarafından odaya alınan Mehmet Gül için çağrılan sağlık ekipleri yaptıkları muayenede yaşlı adamın hayatını kaybettiğin belirledi. Bu sırada evde mahsur kalma ihbarı da yapıldığı için itfaiye ekipleri de sağlık ekipleri ile birlikte olay yerine geldiler. Yapılan muayene sonrasında Mehmet Gül’ün hayatını kaybettiği belirlenince ve ölüm şüpheli bulununca polis araştırma başlattı. Olay yeri ekipleri ve polisin evde yaptığı inceleme sonrasında savcılık adli tıp incelemesi için cesedi morga kaldırttı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Körfez Manşet Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun.
Körfez Kuzey Mahallesi Yosun Sokak Numara 38’de oturan Mehmet Gül (57) adlı şahıs, evde iken aniden fenalaştı, kusmaya başladı ve düştüğü yerde hayatını kaybetti. Yapılan muayene ve inceleme sonrasında cenaze adli tıp kontrolü için morga kaldırıldı.

Alınan bilgi ve iddialara göre, iki gün önce Covid-19 aşısı olan Mehmet Gül, evde aniden fenalaştı. Kollarında ağrıdan şikayet eden Mehmet Gül, aniden fenalaştı ve kusmaya başladı. Lavaboya giden ve arka arkaya kusan Mehmet Gül, olduğu yere yığılıp kaldı. Eşi ve kızı tarafından odaya alınan Mehmet Gül için çağrılan sağlık ekipleri yaptıkları muayenede yaşlı adamın hayatını kaybettiğin belirledi. Bu sırada evde mahsur kalma ihbarı da yapıldığı için itfaiye ekipleri de sağlık ekipleri ile birlikte olay yerine geldiler.

Yapılan muayene sonrasında Mehmet Gül’ün hayatını kaybettiği belirlenince ve ölüm şüpheli bulununca polis araştırma başlattı. Olay yeri ekipleri ve polisin evde yaptığı inceleme sonrasında savcılık adli tıp incelemesi için cesedi morga kaldırttı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Körfez Manşet Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.