Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Ekmek teknesi yanan hurdacı gözyaşlarını tutamadı

YAŞAM 20.03.2021 - 16:45, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2268+ kez okundu.
 

Ekmek teknesi yanan hurdacı gözyaşlarını tutamadı

Körfez Barbaros Mahallesi mevkiinde Tüpraş köprüsü altında D-100 karayolu üzerinde seyir halinde iken tutuşan kamyonet yandı.

Olay, D100 Karayolu Körfez Barbaros Mahallesi İzmit istikametinde meydana geldi. Selahattin Şencan idaresindeki 27 Y 9891 plakalı kamyonet seyir halindeyken bir anda motor kısmından dumanlar yükselmeye başladı. Araç sürücüsü Şencan kamyoneti yol kenarına park ederek yangına müdahale etmeye çalıştı. Bu sırada bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.  Körfez Esentepe Mahallesi'nde ikamet eden ve hurdacılık yapan Sebahattin Şencan evin tek geçim kaynağı olan arabası yandığı için gözyaşlarını tutamadı.
Körfez Barbaros Mahallesi mevkiinde Tüpraş köprüsü altında D-100 karayolu üzerinde seyir halinde iken tutuşan kamyonet yandı.

Olay, D100 Karayolu Körfez Barbaros Mahallesi İzmit istikametinde meydana geldi. Selahattin Şencan idaresindeki 27 Y 9891 plakalı kamyonet seyir halindeyken bir anda motor kısmından dumanlar yükselmeye başladı. Araç sürücüsü Şencan kamyoneti yol kenarına park ederek yangına müdahale etmeye çalıştı. Bu sırada bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. 

Körfez Esentepe Mahallesi'nde ikamet eden ve hurdacılık yapan Sebahattin Şencan evin tek geçim kaynağı olan arabası yandığı için gözyaşlarını tutamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.