Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Engelli oğluna kredi çıkan babanın isyanı

EKONOMİ 13.05.2020 - 13:40, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1544+ kez okundu.
 

Engelli oğluna kredi çıkan babanın isyanı

Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde ikamet eden Zeki Tavuş’un yüzde 70 oranında engelli oğluna Finans Bank Körfez Şubesi'nin kredi vermesi, talihsiz babayı isyan ettirdi

Finansbank Körfez Şubesi, Zeki Tavuş’un yüzde 70 engelli oğlunun kredi talebini onayladı. Gelişmelerden daha sonra haberdar olan baba Zeki Tavuş, kredinin onaylanması üzerine bankaya başvuruda bulundu ancak kendisine kredi konusunda bilgi dahi verilmedi. Talihsiz baba yaşanan bu gelişmelere adeta isyan etti. Zeki Tavuş,  “Oğlum yüzde 70 engelli. Şu anda işsiz. Ben oğlumun varisiyim. Bankaya müracaat ediyor; banka yüzde 70 engelli olmasına rağmen oğluma kredi veriyor. Ancak şu anda oğlum işsiz, ödeyemiyor. Ben bankaya gittim. Oğlumun kredisi ile ilgili bilgi almak istiyorum dedim. Bilgi vermediler. Bir banka nasıl olurda yüzde 70 engelli olan birine kredi veriyor. Kredi verirken varisini neden haberdar etmiyor? Mağduriyet içindeyiz. Oğlumun ödeyemediği borçtan dolayı psikolojisi bozuk. Madem alırken varisine bilgi vermiyor; isterken de varisinden para isteme hakkına sahip değil. Şube zaten kredi durumu ile ilgili varisi olmama rağmen bana bilgi vermedi" dedi.
Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde ikamet eden Zeki Tavuş’un yüzde 70 oranında engelli oğluna Finans Bank Körfez Şubesi'nin kredi vermesi, talihsiz babayı isyan ettirdi

Finansbank Körfez Şubesi, Zeki Tavuş’un yüzde 70 engelli oğlunun kredi talebini onayladı.

Gelişmelerden daha sonra haberdar olan baba Zeki Tavuş, kredinin onaylanması üzerine bankaya başvuruda bulundu ancak kendisine kredi konusunda bilgi dahi verilmedi. Talihsiz baba yaşanan bu gelişmelere adeta isyan etti.

Zeki Tavuş,  “Oğlum yüzde 70 engelli. Şu anda işsiz. Ben oğlumun varisiyim. Bankaya müracaat ediyor; banka yüzde 70 engelli olmasına rağmen oğluma kredi veriyor. Ancak şu anda oğlum işsiz, ödeyemiyor. Ben bankaya gittim. Oğlumun kredisi ile ilgili bilgi almak istiyorum dedim. Bilgi vermediler. Bir banka nasıl olurda yüzde 70 engelli olan birine kredi veriyor. Kredi verirken varisini neden haberdar etmiyor? Mağduriyet içindeyiz. Oğlumun ödeyemediği borçtan dolayı psikolojisi bozuk. Madem alırken varisine bilgi vermiyor; isterken de varisinden para isteme hakkına sahip değil. Şube zaten kredi durumu ile ilgili varisi olmama rağmen bana bilgi vermedi" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.