Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Et yüklü TIR kaza yaptı 2 yaralı

Trafik Kazası 08.03.2020 - 15:49, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2014+ kez okundu.
 

Et yüklü TIR kaza yaptı 2 yaralı

Körfez Tütünçiftlik Yeniyalı mahallesi mevkiinde TEM otoyolu stanbul istikametinde meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden et yüklü tır önce bariyerlere vurdu Daha sonra da şarampole yuvarlandı.

Alınan bilgiye göre TEM otoyolundan Ankara yönünde seyir halinde olan Murat Coşkun idaresindeki 42 YJ 487 çekici plakalı et yüklü tır, Körfez karayolları köprüsü mevkisinde çekicisinin lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıktı. Yaklaşık 50 metre boyunca yolda sürüklenen tır daha sonra yolun sağındaki bariyerlere çarptıktan sonra su kanalına devrildi. EKİPLER OLAY YERİNE SEVK EDİLDİ Kaza nedeniyle tırın dorsesindeki etler yola savrulurken çevredekilerin ihbarı ile olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekiplerin çalışmaları sonucu sıkıştığı yerden çıkartılan sürücü Coşkun ve yanındaki Mehmet Canmete sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar, yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken yola savrulan etler firma yetkililerince bir başka kamyona alınarak bölgeden kaldırıldı. POLİS İNCELEME BAŞLATTI Kullanılamaz hale gelen tır çekici ile otoparka götürülürken kaza nedeniyle trafiğe kapanan üçüncü şerit, çalışmaların tamamlanmasıyla yeniden trafiğe açıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.
Körfez Tütünçiftlik Yeniyalı mahallesi mevkiinde TEM otoyolu stanbul istikametinde meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden et yüklü tır önce bariyerlere vurdu Daha sonra da şarampole yuvarlandı.

Alınan bilgiye göre TEM otoyolundan Ankara yönünde seyir halinde olan Murat Coşkun idaresindeki 42 YJ 487 çekici plakalı et yüklü tır, Körfez karayolları köprüsü mevkisinde çekicisinin lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıktı. Yaklaşık 50 metre boyunca yolda sürüklenen tır daha sonra yolun sağındaki bariyerlere çarptıktan sonra su kanalına devrildi.

EKİPLER OLAY YERİNE SEVK EDİLDİ

Kaza nedeniyle tırın dorsesindeki etler yola savrulurken çevredekilerin ihbarı ile olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekiplerin çalışmaları sonucu sıkıştığı yerden çıkartılan sürücü Coşkun ve yanındaki Mehmet Canmete sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar, yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken yola savrulan etler firma yetkililerince bir başka kamyona alınarak bölgeden kaldırıldı.

POLİS İNCELEME BAŞLATTI

Kullanılamaz hale gelen tır çekici ile otoparka götürülürken kaza nedeniyle trafiğe kapanan üçüncü şerit, çalışmaların tamamlanmasıyla yeniden trafiğe açıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.