Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Fabrika çıkışı pompalı ile vuruldu

ASAYİŞ 26.07.2021 - 18:07, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1575+ kez okundu.
 

Fabrika çıkışı pompalı ile vuruldu

Kartepe Arslanbey OSB’de bulunan bir fabrikada işçi olarak çalışan kişi, iş çıkışı uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı.

Kartepe Arslanbey OSB’de bulunan bir fabrikada işçi olarak çalışan kişi, iş çıkışı uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Alınan bilgiye göre Kartepe Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi 3.Cadde üzerinde bulunan bir lastik fabrikasında çalışan Oğuzhan Eryılmaz, vardiya sonu işten çıkarken yanına ATV ile gelen yüzü kapalı bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Pompalı tüfekle açılan ateş sonucu bacağından yaralanan Eryılmaz kanlar içinde kalırken saldırgan ise ATV ile olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Eryılmaz, ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Bacağına isabet eden saçmalarla yaralanan Eryılmaz’un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken isminin Samet T. olduğu öğrenilen saldırgan ise olaydan kısa bir süre sonra polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Saldırganın neden ateş ettiği henüz bilinmezken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
Kartepe Arslanbey OSB’de bulunan bir fabrikada işçi olarak çalışan kişi, iş çıkışı uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı.

Kartepe Arslanbey OSB’de bulunan bir fabrikada işçi olarak çalışan kişi, iş çıkışı uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı.

Alınan bilgiye göre Kartepe Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi 3.Cadde üzerinde bulunan bir lastik fabrikasında çalışan Oğuzhan Eryılmaz, vardiya sonu işten çıkarken yanına ATV ile gelen yüzü kapalı bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Pompalı tüfekle açılan ateş sonucu bacağından yaralanan Eryılmaz kanlar içinde kalırken saldırgan ise ATV ile olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Eryılmaz, ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Bacağına isabet eden saçmalarla yaralanan Eryılmaz’un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken isminin Samet T. olduğu öğrenilen saldırgan ise olaydan kısa bir süre sonra polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Saldırganın neden ateş ettiği henüz bilinmezken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.