Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Gelecek Körfez'de istifa şoku

SİYASET 11.06.2021 - 16:38, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2933+ kez okundu.
 

Gelecek Körfez'de istifa şoku

Gelecek Partisi Körfez İlçe Başkanı Musa Allak sürpriz bir kararla başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Gelecek Partisi Körfez İlçe Başkanı Musa Allak sürpriz bir kararla başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı. Musa Allak istifası ile ilgili yaptığı açıklamada işlerinin yoğunluğu ve yeni bir iş koluna atılması nedeniyle siyasete vakit ayıramayacak için istifa ettiğini ifade etti. Musa Allak açıklamasında siyasete vakit ayıramayacak için bu kararı aldığını belirterek, "İşlerimin yoğunluğu nedeniyle bir süredir sıkıntı yaşıyordum yeni bir iş koluna da giriş yapınca vaktim hiç kalmadı. Bu nedenle uzun bir süre siyasete ve benzeri faaliyetlerle uğraşacak vaktim olmayacak. Bu nedenle bir başkanımla da görüşerek istifamı sunacağımı söyledim. Uygun görülünce de kararımı aldım. Bugün itibarıyla yalnızca ticareti vakit ayıracağım için siyasi çalışmalarla uğraşmayacağım. Bu arada geçen süreç içinde siyasi çalışmalarım sırasında kendisini kırdığım nasihatlerini dinleyemediğim için beni af etmelerini istiyorum bundan sonra da yeni görev alacak arkadaşlarıma başarılar diliyorum ve gerektiği zaman yanlarında olacağımı da sözlerimi ekliyorum." dedi. Gelecek Partisi Körfez İlçe Başkanlığı'nda ilk kurucu başkan olan Fırat Türker de işleri nedeniyle daha önce istifa etmişti.
Gelecek Partisi Körfez İlçe Başkanı Musa Allak sürpriz bir kararla başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Gelecek Partisi Körfez İlçe Başkanı Musa Allak sürpriz bir kararla başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Musa Allak istifası ile ilgili yaptığı açıklamada işlerinin yoğunluğu ve yeni bir iş koluna atılması nedeniyle siyasete vakit ayıramayacak için istifa ettiğini ifade etti.

Musa Allak açıklamasında siyasete vakit ayıramayacak için bu kararı aldığını belirterek, "İşlerimin yoğunluğu nedeniyle bir süredir sıkıntı yaşıyordum yeni bir iş koluna da giriş yapınca vaktim hiç kalmadı. Bu nedenle uzun bir süre siyasete ve benzeri faaliyetlerle uğraşacak vaktim olmayacak. Bu nedenle bir başkanımla da görüşerek istifamı sunacağımı söyledim. Uygun görülünce de kararımı aldım. Bugün itibarıyla yalnızca ticareti vakit ayıracağım için siyasi çalışmalarla uğraşmayacağım. Bu arada geçen süreç içinde siyasi çalışmalarım sırasında kendisini kırdığım nasihatlerini dinleyemediğim için beni af etmelerini istiyorum bundan sonra da yeni görev alacak arkadaşlarıma başarılar diliyorum ve gerektiği zaman yanlarında olacağımı da sözlerimi ekliyorum." dedi.

Gelecek Partisi Körfez İlçe Başkanlığı'nda ilk kurucu başkan olan Fırat Türker de işleri nedeniyle daha önce istifa etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.