Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Gölcük Belediyesi E-Belediyecilikte Bir Yeniliğe Daha İmza Attı

GÜNDEM 01.04.2021 - 22:15, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1733+ kez okundu.
 

Gölcük Belediyesi E-Belediyecilikte Bir Yeniliğe Daha İmza Attı

Gölcük Belediyesi, birçok alanda faaliyette olan e-belediyecilik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Gölcük Belediyesi, birçok alanda faaliyette olan e-belediyecilik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile Gölcük Tapu Sicil Müdürü Erdal Kaymak arasında imzalanan protokol gereğince Gölcüklüler; Tapu Rayiç Bedel Sorgulamasını, Gölcük Belediyesi’ne gelmeden, hızlı ve kolay bir şekilde Gölcük Tapu Müdürlüğü’nde yapabilecekler. HIZLI VE KOLAY BİR ŞEKİLDE Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer protokolün imzalanmasından sonra yaptığı açıklamada: “Gölcük Belediyesi olarak, birçok alanda faaliyette olan e-belediyecilik hizmetlerimize bir yenisini daha ekledik. Gölcük Tapu Sicil Müdürü Sayın Erdal Kaymak ile imzaladığımız protokol gereğince; Tapu Rayiç Bedel Sorgulamasını, hemşehrilerimiz belediyemize gelmeden, hızlı ve kolay bir şekilde Gölcük Tapu Müdürlüğü’nde yapabilecekler. Bu vesileyle; Gölcük Tapu Sicil Müdürlüğü’ne yeni atanan Sayın Erdal Kaymak’ı da tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.    
Gölcük Belediyesi, birçok alanda faaliyette olan e-belediyecilik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Gölcük Belediyesi, birçok alanda faaliyette olan e-belediyecilik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile Gölcük Tapu Sicil Müdürü Erdal Kaymak arasında imzalanan protokol gereğince Gölcüklüler; Tapu Rayiç Bedel Sorgulamasını, Gölcük Belediyesi’ne gelmeden, hızlı ve kolay bir şekilde Gölcük Tapu Müdürlüğü’nde yapabilecekler.

HIZLI VE KOLAY BİR ŞEKİLDE

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer protokolün imzalanmasından sonra yaptığı açıklamada: “Gölcük Belediyesi olarak, birçok alanda faaliyette olan e-belediyecilik hizmetlerimize bir yenisini daha ekledik.

Gölcük Tapu Sicil Müdürü Sayın Erdal Kaymak ile imzaladığımız protokol gereğince; Tapu Rayiç Bedel Sorgulamasını, hemşehrilerimiz belediyemize gelmeden, hızlı ve kolay bir şekilde Gölcük Tapu Müdürlüğü’nde yapabilecekler.

Bu vesileyle; Gölcük Tapu Sicil Müdürlüğü’ne yeni atanan Sayın Erdal Kaymak’ı da tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.