Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin Kaba İnşaatı Ve Dış Cephesi Tamamlandı

GÜNDEM 16.03.2021 - 18:41, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2299+ kez okundu.
 

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin Kaba İnşaatı Ve Dış Cephesi Tamamlandı

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Yeni Devlet Hastanesi inşaatı ile ilgili yaptığı açıklamada: “İlçemizde kısa süre önce yapımı tamamlanan ve hemşehrilerimizin hizmetine girdi..

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Yeni Devlet Hastanesi inşaatı ile ilgili yaptığı açıklamada: “İlçemizde kısa süre önce yapımı tamamlanan ve hemşehrilerimizin hizmetine giren; Gölcük Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi, Gölcük 2 No.lu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası ve Gölcük Yunus Emre Aile Sağlık Merkezi sonrasında, 300 yataklı, A sınıfı bir hastane olacak olan; GÖLCÜK YENİ DEVLET HASTANESİ’nin de kaba inşaatı ve dış cephe kaplaması tamamlandı” dedi. HASTANE İLE İGLİ BİLGİ VERDİ Hastane ile ilgili bilgi de veren Başkan Sezer: “Ana ve ek bina olarak inşa edilen hastane, 45.000 m2 kapalı alana sahip olacak. Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nde; 28’i erişkin, 7’si yeni doğan olmak üzere; toplam 32 yoğun bakım yatağı, 26 yataklı diyaliz ünitesi, 7 genel, 1 lokal ve 1 sezaryen olmak üzere; toplam 9 ameliyathane, 71 poliklinik odası, 4 adet tek kişilik (SDL) konforlu doğum odası ve hiperbarik ünitesi gibi özellikli alanlar ile; 225’i kapalı 275’i açık olmak üzere toplam 500 araçlık otopark bulunacak” dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Yeni Devlet Hastanesi inşaatı ile ilgili yaptığı açıklamada: “İlçemizde kısa süre önce yapımı tamamlanan ve hemşehrilerimizin hizmetine girdi..

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Yeni Devlet Hastanesi inşaatı ile ilgili yaptığı açıklamada: “İlçemizde kısa süre önce yapımı tamamlanan ve hemşehrilerimizin hizmetine giren; Gölcük Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi, Gölcük 2 No.lu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası ve Gölcük Yunus Emre Aile Sağlık Merkezi sonrasında, 300 yataklı, A sınıfı bir hastane olacak olan; GÖLCÜK YENİ DEVLET HASTANESİ’nin de kaba inşaatı ve dış cephe kaplaması tamamlandı” dedi.

HASTANE İLE İGLİ BİLGİ VERDİ

Hastane ile ilgili bilgi de veren Başkan Sezer: “Ana ve ek bina olarak inşa edilen hastane, 45.000 m2 kapalı alana sahip olacak. Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nde; 28’i erişkin, 7’si yeni doğan olmak üzere; toplam 32 yoğun bakım yatağı, 26 yataklı diyaliz ünitesi, 7 genel, 1 lokal ve 1 sezaryen olmak üzere; toplam 9 ameliyathane, 71 poliklinik odası, 4 adet tek kişilik (SDL) konforlu doğum odası ve hiperbarik ünitesi gibi özellikli alanlar ile; 225’i kapalı 275’i açık olmak üzere toplam 500 araçlık otopark bulunacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.